9
november

Osnovni Pranic Healing tečaj 9. in 10. november

Organizira: Pot do zdravja
Kdaj: 9. novembra ob 9:00 do
10. novembra 2019 ob 17:30
Kje:
Prispevek:250
Organizira:Pot do zdravja
Kontakt:+38631206886

45 ogledov

Dobrodošli v svet energij IIS INC©:
Sodobni Pranic Healing® in Arhatska joga®

Pranic Healing® je tehnologija sodobne energijske medicine, ki jo je zasnoval duhovni učitelj Grand Master Choa Kok Sui (GMCKS). Kot kemijski inšenir z visoko razvitimi jasnovidnimi in intuitivnimi sposobnostmi je več kot 30 let potoval, študiral, raziskoval in prakticiral različne starodavne vede energijskega zdravljenja ter duhovnih znanosti. Z ekipo visoko razvitih jasnovidcev, doktorjev in zdravnikov uradne medicine je zasnoval celosten sistem šolanja, ki ga je sistematično razdelil na dvodnevne vikend delavnice.

V zadnjem stoletju se je zavest človeštva zelo razvila ter znanost in tehnologija zelo napredovala. Zato PH® sodobno energijsko medicino predstavlja kot tehnično dovršen sistem, ki ga na zelo preprost in razumljiv način razume in uporablja še tako nejeveren posameznik. PH® je kot nadaljevanje in nadgradnja energijske metode Reiki. Razliko med Reiki in Pranic Healingom si lahko ogledate tukaj >>

PH® vas uči razumeti delovanje življenjske energije (prane) ter jo na preprost način uporabljati za lajšanje vseh vrst težav ter izboljšanja zdravja tako na sebi kot na drugih, kar se boste naučili že na prvem tečaju. Spoznali boste:

  • energijsko anatomijo telesa in izvor življenjske energije (Prane) - (deležni boste trenutkv, ko nevidne energije postanejo vidne, ko neobčutljive energije postanejo občutljive in oprijemljive),
  • spoznali boste funkcije notranje in zunanje avre, avričnih žarkov oz. energijske pore, 11 glavnih energijskih centrov oz. čaker, ki imajo specifične fizične, psihološke in duhovne funkcije - (čakre niso predstavljene v barvah temveč kot energijski vrtinci, ki dovajajo in izločajo energijo, oddajajo različne toplotne valove, ki se projecirajo kot mandale v različnih barvnih odtenkih),
  • naučili se boste preproste tehnike skeniranja in zaznavanja avre in čaker v dlaneh, čiščenja slabe energijske in dovajanja zdrave prane. - (s preprostimi tehnikami gibanja rok se boste boste lahko že po prvem tečaju lajšali težave kot so: migrene, zobobol, nespečnost, prehlad, gripa, povišana telesna temperatura, težave s srcem, bolezni organov in še veliko več...)
  • naučili se boste tehnike praničnega dihanja za hitrejšo regeneracijo, mentalno sprostitev in izboljšanje energije,
  • tehnike odpuščanja na dušni ravni ter rezanja energijskih vezi z drugimi,
  • spoznali boste univerzalne zakone karme in zlata pravila ter nasvete za razvijanje boljšega zdravja in obilja na vseh področjih.
  • spoznali in naučili se boste tudi izvajati univerzalno meditacijo za razvijanje notranjega miru in sreče ter razsvetljenje na zemlji - meditacijo dveh src.

Skratka dobrodošli na super zabavni dvodnevni delavnici, kjer boste poleg prijetnega aktivnega druženja in povezovanja odkrivali starodavne modrosti, nova znanja in tehnike, ki vam bodo spremenile pogled na energijski svet in vas bodo spremljale skozi življenje.

Več o lokacijah, ugodnostih in priložnostih si lahko preberete tukaj >>

Kratek pregled osnovnega tečaja:

ORGANIZATOR

Potdozdravja.si je napredna spletna stran za osebno rast in razvoj, kjer vas korak po korak na osnovi strokovne vsebine vodi iz teorije v prakso na področjih osebne rasti,...

  |  potdozdravja.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...