31
julij

Osnovni Pranic Healing tečaj ponovno v Sloveniji

Kdaj: 31. julij ob 9:00 do
1. avgusta 2021 ob 18:00
Kje:
Prispevek:250€ (do 16. julija 10% popusta)
Organizira:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:info@pranichealing.si |068/130-711

217 ogledov

Pranic Healing je tehnično dovršen sistem komplementarne metoda zdravljenja z življenjsko energijo, ki se jo lahko na preprost in razumljiv način nauči vsak. Že na osnovnem tečaju se naučite videti in občutiti življenjsko energijo ter preproste tehnike za lajšanje lajšati fizične in psihične težave vseh vrst.

Poleg preprostega poznavanja in razumevanja delovanja življenjske energije vam ta tečaj prinaša plemenite modrosti, znanje in tehnike za izboljšanje svojega življenja na vseh področjih. Za domala vse težave vas Pranic Healing vodi skosi preproste protokole, ki vas po korakih vodijo, da lahko z osnovnim znanjem dosežete presenetljive rezultate, da izboljšate svojo energijo, zdravje in počutje.

Čas je da znanje o 7. čaker in njihovih barvah nadgradite in dopolnite in nadgradite z znanjem in razumevanjem anatomije energijskega telesa: avre, avričnih žarkov in 11. čakrah oz. energijske vrtince...

Že z 1. stopnjo lahko sebi in svojim najbližjim lajšate bolečine in zdravstvene težave kot so:

 • migrena,
 • zobobol,
 • nespečnost,
 • prehlad,
 • gripa,
 • povišana telesna temperatura,
 • težave s srcem,
 • bolezni organov in še veliko več

Naučili se boste izjemne tehnike odpuščanja in preproste načine rezanja vezi ter univerzalno meditacijo za razvijanje notranjega miru in sreče ter harmonije na zemlji - meditacijo dveh src.

Spoznali boste zakone karme in njeno delovanje ter zlata pravila, za razvijanje boljšega in lepšega in srečnejšega življenja.

Pranic Healing tečaji se priporočajo prav vsem, saj smo energijska bitja, ki nas prana nenehno obdaja in prežema zunaj in znotraj. Preprosto razumevanje in delovanje te živlejnjske energije vam bo omogočilo lažjo pot do zdravja, sreče, veselja in uspeha. Ko se teh preprostih tehnik naučite pridobite sposobnosti, ki za vedno ostanejo z vami vedno pri roki ko potrebujete pomoč.

Kaj je pranic healing?

Pranic Healing je sistem holističnega zdravljenja, je znanost in umetnost o življenjski energiji in duhovnosti, ki se deli na tri poglavja: energijsko medicino, duhovni razvoj in razvijanje obilja.

Pranic Healing je sestavljen iz dveh besed: Prana, ki pomeni življenjska (vitalna) energija in Healing, kar pomeni zdravljenje. Pranic Healing je dopolnilna energijska metoda zdravljenja z življenjsko energijo brez dotika in brez pripomočkov, kjer se uporablja vitalno življenjsko energijo iz okolja za lajšanje in zdravljenje širokega spektra psihičnih in fizičnih težav tako na sebi kot na drugih. Pranic Healing je znanstveno podprt napredni sistem celostnega zdravljenje, ki se močno razlikuje od drugih metod in oblik zdravljenja.

Je preprosta in učinkovita metoda, ki temelji na osnovi “življenjske energije” ali “prane”, ki se jo lahko nauči vsak in je most do duhovnosti.

Pranic Healing z drugimi besedami pomeni zdravljenje z življenjsko energijo, ki se je pred tem imenoval External Medical Chi Kung. Zasnovan je na celostnem zdravljenju človeka s pomočjo Prane (življenjske energije) iz okolja (sonce, zemlja zrak).

Vsako živo bitje sestavljata dva telesa: vidno fizično telo in nevidno energijsko telo. Vidno fizično telo lahko vidimo, se ga dotaknemo in ga po videzu prepoznamo. Eterično telo pa je nevidna svetlobna energija telesa, ki prežema fizično telo, ga oskrbuje z življenjsko energijo iz okolja in ščiti pred zunanjimi energijskimi vplivi. Jasnovidci to telo imenujejo eterično telo ali eterični dvojnik.

Pranic Healing je starodavna znanost in umetnost zdravljenja, kjer se prana iz okolja uporablja za lajšanje domala vseh psihofizičnih težav in pospeševanje procesov samozdravljenja.

Pranic Healing je praktična, nežna in enostavna komplementarna metoda energijskega zdravljenja brez dotika. Zasnovana je na osnovi naravnih zakonov kjer terapevt s pomočjo enostavnih gibov rok pospešuje procese samozdravljenja. Pranic Healing se lahko nauči vsak in jih lahko izvaja tako na sebi kot na drugih.

Prana skrbi za nemoten pretok tako v okolju kot v telesu in ohranja telo pri življenju in zdravju

V različnih kulturah se za življenjsko energijo uporabljajo različni izrazi. Na primer v Grčiji se imenuje pneuma, v Polineziji mana, na Japonskem Ki, Kitajci jo imenujejo Chi, v Hebrejščini ruha – kar pomeni dih življenja, v Indiji pa jo imenujejo Prana. Od tod tudi izvira ime Pranic Healing.

Sodobni Pranic Healing zajema celosten holističen pristop zdravljenja na energijski ravni. Terapije se izvajajo brez dotika, saj se izvajalec ukvarja zgolj z energijskim telesom človeka, ki ga sestavljajo avra, 11 glavnih energijskih centrov – čaker in ostalih manjših čakrah, ki se nahajajo na sklepih in organih.

Sodobni Pranic Healing deluje na principu čiščenja in polnjenja

Sprva je potrebno iz avre in čaker očistiti stresno hromilno energijo, ki ovira energijski pretok v telesu, nato pa se jih napolni s svežo prano. Ko so avra in čakre očiščene in napolnjene s svežo prano, se sprostijo in energijsko napolnijo meridijani (znani iz kitajske medicine), ki potem dovajajo energijo v različne vitalne organe in sisteme v telesu.

Ta proces v telesu sproži in pospešuje delovanje univerzalnih procesov samozdravljenja. Tako se lahko z enostavnimi tehnikami lajša in zdrav skoraj vse vrste zdravstvenih in psihofizičnih težav.

Stres, poškodbe ter slabe življenjske navade kot so nepravilna in nezdrava prehrana, negativne izkušnje, ponavljajočese negativne misli, ki povzročajo čustvene blokade in drugi vplivi, ki povzročajo moten energijski pretok sprva razvijajo motnje v avri in čakrah. Šele na to se težave pričnejo pojavljati na fizičnem telesu v obliki psiholoških in fizičnih bolezni. Ko se avra in čakre očistijo in napolnijo s svežo energijo, si fizično telo opomore in ozdravi samo.

Sodobni Pranic Healing je po več desetletnih študijah in raziskavah s pomočjo skupine visoko razvitih jasnovidcev in zdravnikov uradne medicine razvil Filipinski Mojster Choa Kok Sui. Tako je na osnovi razumljivih, preverjenih in utemeljenih dokazov nastal Sodobni Pranic Healing, ki spada v najvišjo (5.) stopnjo zdravljenja.

Pranic Healing danes prenašajo in poučujejo visoko izobraženi in izurjeni inštruktorji Inštituta za notranje študije INC© iz Filipinov, ki združuje že več kot 120 držav in več kot 2 milijona ljudi po vsem svetu.

Sodobni Pranic Healing ni nadomestilo tradicionalne zahodne medicine temveč je lahko njeno dopolnilo, katerih tehnik se lahko nauči prav vsak.

Ko občutite energijo in skozi prakso razvijete svoje sposobnosti imate življenje in usodo v svojih rokah. Z razumevanjem in tehnikami lahko izboljšate svoje življenje na vseh področjih.

Razširite svoja obzorja z uporabo širokega znanja Pranic Healing tehnik in privlačite harmonijo, mir in bogastvo v svoje življenje in vaš dom ter izboljšajte svoje zdravje, medsebojne odnose, vaše delo in življenje na vseh področjih

Dobrodošli v svet energij IIS INC©: Sodobni Pranic Healing® in Arhatska joga®

Pranic Healing® je tehnologija sodobne energijske medicine, ki jo je zasnoval duhovni učitelj Grand Master Choa Kok Sui (GMCKS). Kot kemijski inšenir z visoko razvitimi jasnovidnimi in intuitivnimi sposobnostmi je več kot 30 let potoval, študiral, raziskoval in prakticiral različne starodavne vede energijskega zdravljenja ter duhovnih znanosti. Z ekipo visoko razvitih jasnovidcev, doktorjev in zdravnikov uradne medicine je zasnoval celosten sistem šolanja, ki ga je sistematično razdelil na dvodnevne vikend delavnice.

V zadnjem stoletju se je zavest človeštva zelo razvila ter znanost in tehnologija zelo napredovala. Zato PH® sodobno energijsko medicino predstavlja kot tehnično dovršen sistem, ki ga na zelo preprost in razumljiv način razume in uporablja še tako nejeveren posameznik. PH® je kot nadaljevanje in nadgradnja energijske metode Reiki. Razlago o razliki med Reiki in Pranic Healingom lahko poslušate tukaj.

Na osnovnem tečaju boste spoznali:

PH® vas uči razumeti delovanje življenjske energije (prane) ter jo na preprost način uporabljati za lajšanje vseh vrst težav ter izboljšanja zdravja tako na sebi kot na drugih, kar se boste naučili že na prvem tečaju. Spoznali boste:

 • energijsko anatomijo telesa in izvor življenjske energije (Prane) - (deležni boste trenutkv, ko nevidne energije postanejo vidne, ko neobčutljive energije postanejo občutljive in oprijemljive),
 • spoznali boste funkcije notranje in zunanje avre, avričnih žarkov oz. energijske pore, 11 glavnih energijskih centrov oz. čaker, ki imajo specifične fizične, psihološke in duhovne funkcije - (čakre niso predstavljene v barvah temveč kot energijski vrtinci, ki dovajajo in izločajo energijo, oddajajo različne toplotne valove, ki se projecirajo kot mandale v različnih barvnih odtenkih),
 • naučili se boste preproste tehnike skeniranja in zaznavanja avre in čaker v dlaneh, čiščenja slabe energijske in dovajanja zdrave prane. - (s preprostimi tehnikami gibanja rok se boste boste lahko že po prvem tečaju lajšali težave kot so: migrene, zobobol, nespečnost, prehlad, gripa, povišana telesna temperatura, težave s srcem, bolezni organov in še veliko več...)
 • naučili se boste tehnike praničnega dihanja za hitrejšo regeneracijo, mentalno sprostitev in izboljšanje energije,
 • tehnike odpuščanja na dušni ravni ter rezanja energijskih vezi z drugimi,
 • spoznali boste univerzalne zakone karme in zlata pravila ter nasvete za razvijanje boljšega zdravja in obilja na vseh področjih.
 • spoznali in naučili se boste tudi izvajati univerzalno meditacijo za razvijanje notranjega miru in sreče ter razsvetljenje na zemlji - meditacijo dveh src.

Skratka dobrodošli na super zabavni dvodnevni delavnici, kjer boste poleg prijetnega aktivnega druženja in povezovanja odkrivali starodavne modrosti, nova znanja in tehnike, ki vam bodo spremenile pogled na energijski svet in vas bodo spremljale skozi življenje.

Kratek pregled osnovnega Pranic Healing tečaja:

 

ORGANIZATOR

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...