Ozemljitev.si, povezani z zdravilno energijo Zemlje

VIDEO: Manjkajoča povezava, ki je ključna za ravnovesje telesa in duha

6. junij 2014    2868 ogledov

Ste se po sprehodu po travici ali po peščeni plaži počutili prenovljeni, spočiti in polni energije?

Veste, zakaj? Zaradi energije, ki se je v vaše telo prelila prek stika z zemljo. Zemlja je vaše telo prepojila s svojimi naravnimi energijami prek električnega polja. Temu pravimo ozemljitev (zemljenje), ki je, preprosto povedano, povezava človeka z materjo Zemljo prek njegovega lastnega električnega polja. Čeprav se o tem odkritju še ne govori na veliko, številne raziskave svetovno znanih inštitutov potrjujejo, da se zdravje človeka izboljša ob stiku z zemljo.

Dandanes nam na žalost primanjkuje prav te povezanosti. Ljudje v moderni dobi smo namreč na vsakem koraku odrezani od električnega polja Zemlje, saj že tisočletja ne hodimo bosi in ne spimo na tleh.

Kje so tisti časi, ko je trava vsak dan božala naša stopala in nas krepila?

Samo pomislite. V zgodovini smo ljudje hodili po zemlji bosi, spali na tleh. Ves čas smo bili v stiku z Zemljinim površjem in vsakodnevno srkali energijo Zemlje. Danes pa večino časa preživimo znotraj domov ali službe, če le gremo ven, pa obujemo čevlje z gumijastim podplatom, ki nas izolirajo od Zemljine energije, saj ne prevajajo. Zato ni čudno, da se ljudje danes počutimo izčrpane in trpimo za kroničnimi bolečinami. Odzemljeni smo, saj preživimo dneve ali celo leta, ne da bi se dotaknili zemlje. Ampak ni treba, da je tako. Energijo Zemlje lahko začnete pridobivati že danes, in to brezplačno!

Ozemljitev je naravna, brezplačna, deluje takoj in nima stranskih učinkov

Le pojdite ven in hodite bosi, če greste kam drugam, pa obujte ozemljitvene čevlje. Več časa boste bosi in v stiku z zemljo, tem bolje!

In če vam bo všeč počutje po ozemljitvi, se lahko ozemljite tudi v osrčju svojega doma. Preprosto povežite svoj ozemljitveni izdelek (rjuho, podlogo, vzglavnik ...) z Zemljo tako, da ga priključite v vtičnico, vendar le na ozemljitev, ki ozemljuje vaš dom. Tako boste prejeli Zemljino energijo enako, kot bi jo, če bi bili zunaj bosi, ne glede na to, ali boste delali za mizo, se igrali ali spali.

Znanstveniki priporočajo ozemljitev med spanjem

Skoraj tretjino svojega življenja preživimo v postelji. Spanje je tudi čas, ko se naše telo umiri ter se posveti obnovi naših fizičnih in psihičnih sposobnosti. Telo se čez noč obnavlja in nabira novih moči za naslednji dan. Zato je za človeka ključen dober globok spanec, ki traja vsaj šest do osem ur dnevno. Če ne spimo dovolj in dovolj dobro, bo naše telo manj odporno in zaradi tega se bomo težje prebili skozi dan. To lahko vodi do neudobja, povečanega stresa in padca imunskega sistema.

Ti simptomi, kakor tudi nespečnost, so verzibilni. Iz svojega življenja jih lahko preženemo s preprostim dejanjem: tako da se ozemljimo dovolj časa na dan. Zato je idealno, da se ozemljimo kar med spanjem, saj bomo tako ozemljeni kar osem ur na noč.

Najlažje se je ponoči ozemljiti z ozemljitvenimi rjuhami, ki jih kot navadne rjuhe napnemo čez žimnico in jih ozemljimo tako, da jih priklopimo v vtičnico. Seveda pa moramo najprej preveriti in se pozanimati, ali so naše vtičnine ozemljene. V večini hiš so.

Naroči ozemljitveno rjuho.  

 

Odzemljitev – največja katastrofa človeštva

K razmisleku nas prisilijo že dejstva o pojavu kroničnih bolezni ter srčnih in žilnih obolenj. Vse se je začelo v času velikega odzemljevanja ljudi, prej teh težav ni bilo. Tudi v družbah, kjer še danes živijo tako, da večino časa preživijo bosi v naravi, je veliko manj kroničnih obolenj, bolečin in vnetij. Redki so primeri srčno-žilnih obolenj in drugih bolezni, da o stresu in nespečnosti sploh ne govorimo …

 

Še nekaj zanimivih povezav:

Kako ozemljiti posteljo ali ležišče in delovni kotiček »

Kako biti ozemljen ves dan z ozemljitvenimi čevlji »

Kako ozemljitev vpliva na športne rezultate »

 

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Karmen
  komentiral 7 leto nazaj
Stik z zemljo res pomaga. Meni že 15 minut in sem čisto drugačne volje in polna energije.
Nalagam...