18
september

OUT – KREACIJA teles z Ano: Onkraj ločenosti z Zemljo

Organizira: HIŠA RADOSTI
Kdaj: 18. septembra ob 17:30 do
18. septembra 2020 ob 20:30
Kje:
Prispevek:60€
Organizira:HIŠA RADOSTI
Kontakt:info@anaomanovic.com ali 040 504 127

6 ogledov

Out – kreacija teles pomeni poustvariti, nadustvariti telo, ga zgraditi na nov način. Obstaja 60 različnih potenčnih telesnih procesov Access Consciousness®, namenjenih da se telo poustvari, se odstranijo omejitve, da se praktično prepiše program telesa in se ga ustvari na novo.

Vi ste ustvarjalci svojega življenja. Življenje se vam ne dogaja, tako kot se stvari na telesu ne zgodijo in ustvarijo iz kar nekje. Namreč z vsako izbiro, ki jo izberete, ustvarjate svojo resničnost, tudi tisto s telesom.

Skozi redne četrtkove delavnice Out-kreacija teles, raziskujemo, kako kreirati skupaj s telesi, kako jih osvobajati in odklepati. Na vsaki izmed delavnic se bomo poglobili v določeno temo in se naučili izvajati enega izmed telesnih procesov Access Consciousness.

Spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje in poustvariti svoje telo.

Kaj vi veste, da je mogoče in kaj lahko izberete?

Dobrodošli v svet DRUGAČNIH možnosti, VEČ izbire in VEČ življenja!

Na tokratni out-kreaciji teles bomo raziskovali kaj je onkraj ločenosti z Zemljo in se naučili telesni proces, s katerim bomo svoje telo in življenje odprli sobivanju, sokreiranju, skupnosti s tem čudovitim planetom, Obnavljanje skupnosti z Zemljo.

Gre za proces, ki spreminja ogromno. Ko se s telesom odpremo skupnosti z Zemljo, se nam spremeni celo življenje, postanemo drugačni, postanemo polni, ne živimo več pomanjkanja, občutka ločenosti. Kaj če se vse naše psihične in fizične težave povezane s tem, da si ne dovolimo biti doprinos temu planetu in da nismo prejemanje?

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je tretje leto certificirana facilitatorka Access Consciosuness. Specializirala se je tudi v smereh Right voice for you®, Pogovarjajte se z entitetami® in Radost poslovanja®. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

VEČ: https://www.anaomanovic.com/out-kreacija-teles-z-ano-onkraj-locenosti-z-zemljo/

Termin: Petek, 18. september 2020, od 17.30 – 20.30
Lokacija: Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana
Cena: 60 EUR

Posebna ugodnost: Vsi tisti, ki se prijavite in plačilo poravnate na transakcijski račun do 17. avgusta, imate možnost zakupa vseh 3-eh delavnic za tekoči mesec v znesku 150EUR.

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

Več informacij in PRIJAVA: info@anaomanovic.com ali 040 504 127. Predopogoja za udeležbo ni.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Hiša Radosti je kraj, kjer se radostimo in počnemo vse, kar nas osrečuje, oživlja in povezuje s seboj. Organiziramo različne delavnice osebne rasti, s pomočjo katerih se odpremo,...


Nalagam...