14
oktober

Ples po ognju / hoja po žerjavici

Organizira: Bindu
Kdaj: 14. oktobra ob 14:00 do
14. oktobra 2023 ob 22:00
Kje:
Prispevek:150,00
Organizira:Bindu
Kontakt:https://bindu.si/, 040 423 719, info@drustvo-bindu.si

6 ogledov

Za življenje je ključna energija sonca, ki je življenje samo. Ta energija ni vidna, skrita je v materiji. Gozd zbira to energijo v drevesih. Ko drevo posekamo, ostane esenca življenja v polenih.

Ko polena zakurimo in nastane žerjavica, nas je ta energija sposobna vrniti v življenje in očistiti omejitvena stanja, ki smo si jih nabrali skozi življenje.

Vse je nastalo iz svetlobe. Bistvo ni v plamenu, ampak v žerjavici, ki je koncentrat plamena. Preko stopal ga spustimo skozi telo in zgodi se čiščenje. Svetloba življenja gre skozi vsako celico in človek se na tak način obnavlja.

Ceremonijo ognja delamo, da bi nam bilo bolje. Kajti svetloba osvetljuje in odpira percepcijo za več znanja o življenju.

Delavnica bo sestavljena iz vaj in predavanja za ta trenutek.

Vodja Bodin bo razložil, kako se kot mitološki ptič feniks ponovno roditi iz pepela svojega trpljenja, iz pepela svojih občutkov, s katerimi nisi zadovoljen. In kako poleteti na krilih svobode lastne kreacije.

 

Kaj se dogaja?

Ko na žerjavico stopimo, njena energija potuje od stopal po telesu navzgor. Dlje ko smo na ognjeni preprogi, večje učinke ima in več njene blagodejnosti vsrkamo vase. Zato v društvu Bindu po žerjavici plešemo. Ples nam pomaga, da se sprostimo in ujamemo oziroma uskladimo s frekvenco ognja. Takrat se notranje ovire razpršijo in v trenutku združitve človeka in ognja je mogoče vse. Zgodi se trenutek kreacije.

Ples po ognju je lahko priložnost za slovo od starega ali začetek novega. Ogenj je lahko podpora za vaše nove načrte, dvig energije, izboljšanje zdravstvenega stanja. Ogenj je najčistejša energija na našem planetu z najhitrejšo možnostjo preobrazbe. Njen potencial lahko uporabimo za to, kar v življenju želimo spremeniti, odvreči, se od tega posloviti. EKajti eergija ognja očiščuje, pomlajuje in transformira. 

 

Vodja

Delavnico vodi Bodin, ki mu je bila starodavna modrost ognja predana pred 35. leti. Ogenj, ki ga pripravi, ni navaden ogenj. Je možnost, da okusimo esenco tega, kar ogenj je:

"Dolga leta sem intenzivno preučeval stare tradicije in pri tem sem kot dar univerzuma prejel skrivno starodavno znanje, s katerim skozi določene postopke omogočam ljudem, da direktno izkušajo to, kar je moje znanje o skrivnosti. Prav zaradi tega so lahko ljudje na Bindu plesu po ognju dolgo in varno na žerjavici ter po njej tudi zaplešejo."

Element ognja je transformirana energija Sonca, ki nas napolni z močjo, energijo in ima neskončno kreativno moč.

Zakaj bi stopili na vročo žerjavico in po njej tudi zaplesali?

  • za dodaten vir energije
  • za samozavest, sposobnost soočanja s konfliktnimi situacijami
  • za kreativnost in pogum
  • za izboljšanje zdravstvenega stanja
  • za radost, srečo in igrivost
  • za strast do sebe in življenja

 

KDAJ: sobota, 14. oktober, od 14.00 - 23.00 h
KJE: 30 minut iz Ljubljane

PRIJAVA: spletna prijavnica na bindu.si

INFO: www.bindu.si, 040 423 719

VIDEO 

Verjetno je tp zadnji letošnji termin.

.


Poslavljam se z mislijo, da je energija ognja tista, ki 20 let skrbi za to, da moj notranji ogenj ne ugasne.

Tadeja Kern
univerzitetna diplomirana novinarka in prof. nemškega jezika
predsednica društva Bindu

Dobrodošli!

ORGANIZATOR

Preizkušene in sodobnemu človeku prilagojene tehnike za povečanje energije, umirjanje stresa, kreativnost, veselje do življenja in trajno sproščenost.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...