4
september

Pregled naših ran / senc skozi čakre - brezplačne zoom delavnice

Organizira: Klavdija.
Kdaj: 4. septembra ob 20:00 do
4. septembra 2020 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:0€
Organizira:Klavdija.
Kontakt:info@klavdijaverlak.com

877 ogledov

Zaradi ogromnega števila prijavljenih na delavnice sva format delavnic spremenili iz javljanj v živo v vnaprej posnete razlage. Tako sva se odločili zato, da vsem res omogočiva postavljanje vprašanj glede njihove lastne situacije - vprašanja pošljete po mailu. Na vprašanja bova odgovarjali v ločenem dodatnem posnetku. 

Živimo v času, ko nas naši nerazrešeni vzorci, navade, prepričanja, programi, ki smo jih prevzeli od družine, družbe v kateri živimo, neprestano vabijo, da se z njimi soočimo. Ta proces je bolj ali manj boleč - odvisno od tega, kako zelo se spoznanju upiramo.

Vsi izzivi, ki jih prejemamo v življenje, še posebej v teh časih, so namenjeni temu, da nas zbudijo.

Pri tem imamo veliko pomoči:

  • naše telo, bolečine - fizične in čustvene,
  • ljudi okrog sebe, ki so z nami ali prijetni ali pa tudi ne,
  • razne dogodke, ki se nam ponavljajo ali pa nas presenetijo.

Vse to nam poskuša pomagati, da se soočimo s tistimi deli sebe, ki bolijo in jih že zelo dolgo zavračamo. Vse, kar se nam dogaja, ima za nas sporočilo.

SENCE, RANE - kaj je to?

Živimo v svetu dualnosti. Vsak od nas ima svojo sončno in svojo senčno plat. Senčno plat pogosto imenujemo tudi svojo podzavest - področje torej, ki ga še nismo ozavestili in ki ima lahko pogosto močen nadzor nad našim počutjem, obnašanjem in življenjem na splošno.

Kako prepoznamo svoje rane?

Prepoznamo jih tako, da začnemo opazovati sebe:

  • kaj nas prizadene,
  • kje smo občutljivi,
  • kje nas mučijo kakršne koli težave v telesu,
  • opazujemo svoje odnose in kako se v njih počutimo.
  • Opazujemo svoje počutje in kreativnost.
  • Pregledamo svoje življenje na splošno: kako živimo, kakšno je naše finančno stanje, kje živimo, ...

Vse to je namreč odraz tega, kar se dogaja v nas. Povsod, kjer niste zadovoljni v življenju, se skriva senca, da jo osvetlite. Če živite v odnosih, v katerih ljudje okrog vas niso zadovoljni, vi pa cvetite, je tudi to vzpodbuda, da pogledate, kaj se dogaja in ali ima to stanje kaj opraviti z vami.

Ljudje smo energijska duhovna bitja, materializirana v fizičnem telesu v ta fizični svet, ki ga izkušamo. Pogosto smo zmotno prepričani, da bo na naše dobro počutje vplivalo to, kar imamo in naš status v družbi. Pa ni tako.

Prava in resnična sreča se ne da kupiti, pojesti, popiti ali najti kjerkoli zunaj, tiči znotraj NAS samih! To je moč s katero ste prišli na svet, nikamor se ni izgubila, le najti jo morate ponovno!

Za to je potrebno le malo poguma in spremenilo se vam bo celotno življenje!

Veliko prepričanj in vzorcev obnašanja, sploh ni vaših, pač pa ste jih zgolj prevzeli. Spoznanje, kaj je in kaj ni vaše, vam bo spremenilo pogled na življenje. 

To se ne da narediti z delom na zunanji podobi, ampak le z delom znotraj VAS samih.

Kje začeti celiti rane/ prepoznavati sence?

Začnete torej pri opazovanju sebe: svoje telo, bolečine v telesu in počutje. Pri tem vam lahko pomaga poznavanje vaših čaker - energetskih centrov in arhetipov - vzorcev obnašanja v posamičnih vlogah, ki jih igrate v življenju.

 

** Začnete lahko z nama na brezplačnih zoom delavnicah v septembru! **

3 ZOOM delavnice za osvetlitev osnovnih ran/senc po posamičnih čakrah, kako so te med seboj povezane in kako vplivajo na vaše počutje, zdravje in odnose

4.9.2020: Prva delavnica: Čakre 1 - 3 + arhetip notranjega otroka, mame, očeta, heroja, žrtve, prostitutke

9.9.2020:Druga delavnica: Čakre 4 - 7 + arhetipi, ki so aktivni v njih

11.9.2020: Tretja delavnica: Povezava med čakrami in sence, ki jih vzbuja nepravilno delovanje čaker

 

Prijavite se lahko na posamično ali vse delavnice na info@klavdijaverlak.com.

Voditeljici:

Mojca Vellacher

Mojca je telesna terapevtka  in intuitivna svetovalka. V svojem intuitivnem delu pomaga posameznikom, ženskam in otrokom k večji vitalnosti in razumevanju svoje poti. V svojem telesno-terapevtskem delu pa pomaga ljudem osvoboditi boleče spomine iz celične ravni. Njene terapije so kombinacija zdravilnega dotika (Soma Touch) v kombinaciji z Lemurian Light Healing tehniko, radioferkvenčne terapije (ki omogoča globinsko pregrevanje in obnovo tkiv) in masažno-manipulacijskih tehnik. Mojca je vrsto let predavala medicinskemu osebju širom sveta glede uporabe radioferkvenčnih terapij v smislu zdravljenja in regeneracije tkiv, sedaj pa svoje dolgoletno znanje in dragocene izkušnje deli z udeleženci njenih delavnic.

Klavdija Verlak

Klavdija je energetska terapevtka, ki vas bo popeljala v meditacije s pomočjo katerih boste sproščali svoj glas in obnavljali grleno čakro. Preko meditacij in vodenih potovanj v vašo notranjost, boste prepoznavali blokade, ki vas držijo v zaporu svojim miselnih vzorcev, čustvovanja in delovanja. Zaljubljena v zgodbe, simbole in besede, ki imajo veliko simolno vrednost za vsakega od nas, vam bo osvetlila vaše notranje programe (vzorce in navade), po katerih živite. Pomagala vam bo najti pogum v sebi, da boste spremembe, ki jih želite, tudi uresničili.

Stopite z nama na pot velike transformacije VAŠE samopodobe in manifestacije SEBE.

Ni večjega darila ali manifestacije, kot je pobiranje plodov dela na sebi. Opolnomočiti svoje življenje z lastno življenjsko silo in močjo notranje kreacije, ki nam je vsem prirojena, le odkriti jo moremo ponovno in jo usmeriti vase in svoje cilje.

Prijava:

Prijava na brezplačne delavnice: info@klavdijaverlak.com

Ob prijavi boste na mail prejeli povezavo do zoom učilnice. Delavnico bomo snemali, vsi prijavljeni boste po delavnici prejeli tudi posnetek delavnice. Udeleženci, ki bodo prisotni v živo, bodo lahko postavljali vprašanja in sooblikovali potek delavnice.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ko gre v življenju kaj narobe, se običajno sprašujemo: "Zakaj se mi TO dogaja?!" Odgovor je skrit v "TO". Pomagala vam ga bom najti s pomočjo simbolov, ki...

  |  www.klavdijaverlak.com

Nalagam...