Klavdija.
intuitivno svetovanje

1 zahval     865 ogledov

Življenje, ki ga živimo, je hologram (projekcija) tega, kar čutimo, mislimo, v kar verjamemo. Če nas v življenju kaj moti in nam kaj ni všeč, lahko to trajno spremenimo samo mi sami.
 
Če bi bilo to tako lahko, bi vsi živeli v harmoniji sami s seboj, brez stresa in kakršnih koli težav. Pa vemo, da ni tako.
 
Vse, kar nas v življenju obkroža, je simbol nečesa znotraj nas. Ljudje, stvari, situacije, vse govori o nečem, kar se dogaja znotraj nas. Ti simboli so vhodna vrata, portali, v nas same. Če jih znamo prepoznati in pogledati iz pravega zornega kota, nam bodo veliko povedali o tem v kaj verjamemo, kako razmišljamo, kako se v resnici počutimo, v kaj smo globoko v sebi prepričani.
 
Zato je pomembno, da se naučite prepoznavati stvari, ljudi in situacije okrog sebe kot simbolna vrata v nekaj, kar se dogaja v vas. Taka vrata so lahko stvari, ki jih gledate ali delate vsak dan, lahko so to zgodbe, pravljice, ki jih imate radi, umetniška dela, ki so vam všeč. Vse okoli vas, vam bo povedalo nekaj o vas.
 
Pri meni se bomo pogovarjali o simbolih v pravljicah, v umetnosti in na splošno v vašem življenju. Razložili bomo, zakaj so tam, kaj vam pomenijo, in najpomembnejše, kako lahko spremenite njihov pomen, da bo vaše življenje lažje, bolj zadovoljno in srečno. Bolj tako, kot si ga želite.

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Alojzija
  komentiral 3 leto nazaj
Stik z seboj sem odkrila.Stpila sem na svojo pot.. Je vedno širša. Tudi z vašo pomočjo hodim že po široki cesti.. Hvala ker ste.

Pošlji sporočilo  |  Klavdija. , osebnostna rast

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...