11
junij

Poletni joga vikend z razgledom in ajurvedo

Kdaj: 11. junija ob 17:00 do
13. junija 2021 ob 15:00
Kje:
Prispevek:Cena: 222€ za prijave do 4.6., kasneje 255€ (možnost plačila s tur. boni)
Organizira:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:tjasa@ashajoga.si. 040 563 568

148 ogledov

Čas je za oddih, odmik, razgled in rubriko "razno"

Odpiramo vrata joga vikendu z razgledom v JUNIJU! Vabljeni v mali raj na zemlji med Alpami in morjem, v dolini Poljanske Sore. Domačija Tešnak v Hotavljah je letošnje leto prejela mednarodni okoljski znak Green Key, ki je prepoznan kot standard odličnosti in trajnostnega delovanja. Tako opazno je, da je vsak kamen položen s spoštovanjem in da prostori na 200 let stari domačiji dihajo z ljubeznijo.  

Vabljeni, da se pridružite joga vikend oddihu, kjer bomo več časa namenili notranji preobrazbi s pomočjo ajurvede. Ajurveda in joga sta ne le sestrski znanosti temveč sta praktično nerazdružljivi. Ne glede na to, ali smo na svojo pot proti mokshi vstopili skozi jogo ali skozi ajurvedo, na neki točki se obe znanosti povežeta v eno, saj s svojim celostnim pristopom skrbita za telesno, umsko in duhovno zdravje.

Spoznavanje ajurvede je v osnovi spoznavanje lastnega telesa, njegovih potreb in odzivov na zunanje dražljaje. Ko prepoznamo svoj telesni tip, začnemo uravnavati vsa področja svojega življenja in tako z izbranimi odločitvami dosežemo prijazno preobrazbo telesa, uma in duha. Z upoštevanjem svojega telesnega tipa in naravnih ritmov okolice lahko s preprostimi ukrepi poskrbimo za preventivo in ohranjanje trdnega zdravja. Joga vikend ponuja odlično priložnost za krajši INDIVIDUALNI posvet z zdravnikom starodavne vedske znanosti.

Tema joga vikenda v juniju je PREOBRAZBA. Energijo bomo usmerjali v moč spremembe, slačili staro  in zadihali novo. Skozi prakse joge, meditacije in predavanja o ajurvedi bomo ustvarjali povezave z elementi narave, ogenj, voda, zemlja, zrak in eter. 

Joga vikend nas bo prečistil, negoval in podpiral. Hrana bo vegetarijansko (vegansko) ajurvedska kombinacija iz domače kuhinje, izvirska voda je na domačiji. Vadba hatha in intuitivne joge z meditacijo zjutraj in zvečer, preplet sproščujoče in aktivne prakse joge primerne tako za začetnike kot vse, ki vadijo jogo že dlje. Prakse joge bomo dopolnili s prijetnimi meditativnimi sprehodi v bližnji okolici. 

V ceno je vključno: 

  • 2x nočitev polpenzion (zajtrk in večerja)
  • 4x vadba joge z meditacijo
  • vodeni sprehodi
  • organizacija vikenda
  • turistična taksa

Ugodnost samo za udeležence joga vikenda: 30 - minutni osebni posvet z dr. Vishnujem  za 59€. Plačilo posveta velja kot potrditev rezervacije in je obvezen pred pričetkom.

Svojo rezervacijo joga vikenda potrdite s plačilom programa 102€, nastanitev polpenzion 60€ na noč/osebi pa direktno na domačiji Tešnak. Turistični boni so vnovčljivi. Individualni posvet potrdite ob prijavi na vikend. 

Nastanitev je možna v čudovitih prostornih apartmajih za 6 ali 4 osebe. Vsak apartma ima svojo kopalnico in manjšo kuhinjo, ločene sobe, enojne ali zakonske postelje. 

Prinesite:

svojo joga blazino; odeje, kvadre in trakove pa lahko uporabite ali kupite po ugodni ceni.

Prijave so možne DO 4. JUNIJA. V primeru zaprtja turističnih obratov v tem času se vikend prestavi na prvi vikend v oktobru. V primeru ne izvedbe zaradi pandemije se denar za rezervacijo vrne. Več na:

https://ashajoga.si/poletni-joga-vikend-2

https://www.apartmaji-hotavlje.si/en/home

https://www.hc-swasthya.com/

Vtisi udeležencev iz lanskih joga oddihov:

»Joga vikenda s Tjašo sem se udeležil prvič. Zame je bila to nova preizkušnja, kateri sem se pustil presenetiti. Nad vikend programom sem bil nad vse presenečen. Super skupina odprtih ljudi in Tjašina izjemna energija so nekaj kar ti za vedno ostane v spominu. Tjašino strokovno vodenje joge in meditacije je nekaj posebnega. Dinamičnemu in strokovnemu vodenju, s svojo energijo in prijetnim glasom jogi doda kontrast, globino in širino. To je bil eden mojih najlepših vikendov v letu 2020 in upam, da bi bilo takih vedno več. Zagotovo eden boljših vikend oddihov za vse, ki želite narediti nekaj več zase." Jure

Joga vikend v Kranjski gori je bila zame prvovrstna izkušnja, ki me je zbližala sama s sabo in me s pomočjo čudovite narave, kvalitetno in strokovno izpeljanega programa ter pozitivnih vibracij, ki jih je prinesel vsak od nas, naučila kako še lepše in boljše ravnati sam s sabo ter tudi z drugimi.

Hvala in se že veselim novih podvigov, Izza

Draga Tjaša, joga vikendi s teboj so vedno posebno doživetje, čudovito duhovno popotovanje v globino duše in polnjenje s pozitivnimi vibracijami, ki me postavijo nazaj v središče Sebe, iz katerega me odnašajo viharji vsakdanjega življenja. Čudovita in popolna harmonija asan, meditacij, manter, narave in energija celotne skupine, ki jo usklajuješ ter bogatiš z neverjetno energijo, čutno intuicijo, srčnostjo in brezmejno ljubeznijo. Vsakič si rečem, da bolje pa že ne more biti... in potem spet premikaš meje, rišeš mavrice, pišeš pravljice, plešeš ples duše in poješ pesmi srca... in mi položiš mir v drhtečo Dušo in zarišeš nasmeh na utrujen obraz. Vse to v popolnem sozvočju z Janjo, tudi čudovito jogistko, in Majinom, brez katerega mantre ne bi tako lepo zvenele... dvema čudovitima Dušama... in seveda s skupino, ki je bila tokrat res neverjetna, seveda v pozitivnem smislu...Hvala, ker ste. Hvala, ker si. Namaste. Zoran

In preberite čudovit blog Polone na njeni spletki o koristi joga vikendov: https://www.poslusam.se/2020/06/13/7-koristi-joga-vikenda/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

Nalagam...