11
november

Portal 11:11, meditacija z Nadangelom Mihaelom

Organizira: Bitje Svetlobe
Kdaj: 11. novembra ob 18:00 do
11. novembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:18,00 eur
Organizira:Bitje Svetlobe
Kontakt:info@bitjesvetlobe.si ali 070 141 800

37 ogledov

"Spusti in začni drugače" so besede, s katerimi nas nagovarja Nadangel Mihael ob prihajajočem Portalu 11:11.

11. 11. je dan z vibracijo števila, ki predstavlja nove začetke, sodelovanje in postavitev trdnih temelejv. Na ta dan si lahko ustvarimo lepe pogoje, da se poslovimo od starih prepričanj in načina delovanja, ki nam ne služi. Da spustimo in začnemo drugače, da dokončno rečemo zbogom in se zavestno odločimo ter začnemo delovati na povsem nov način. Z delom na sebi smo se premaknili v novo vibracijo, zato je prav, da delujemo po novih načelih: z zavedanjem in sočutjem-do sebe. Do konca leta sta še dva meseca: to bo čas introspekcije, globokega pogleda vase in soočanje z našimi teminami. Pri tem nas podpira tudi narava, saj so dnevi vse krajši, zato izkoristimo energije, ki nam jih ponuja Univerzum. Ustvarimo si podlago za stabilno prihodnost sedaj.

V meditacijo ob Portalu 11:11 nas bo vodil Nadangel Mihael. S sočutjem nam bo pomagal pogledati vase in nas podprl v naši nameri kaj spremeniti. Pri tem nam bo pomagal tudi lemurijski kristal, ki ga bomo uporabili med meditacijo. Če želiš stopiti na pot k sebi, se odloči in premakni naprej, v novo.

Na srečanju bomo pogledali katera esenca nas pokliče, predano vam bo sporočilo bitij svetlobe, ki bo kanalizirano posebej za vas in se prepustili sprostitvi ob zvokih terapevtskih glasbil (kristalne sklede, himalajske posode, kristalne piramide,...).


Informacije in prijave do zasedbe prostih mest: info@bitjesvetlobe.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Bitje Svetlobe je center duhovne rasti, kjer vas podpremo pri hoji po vaši poti in vam pokažemo pot proti svetlobi s pomočjo energije kristalov, meditacije, elementalov, angelov in...

Nalagam...