30
september

Prebral-a sem na metre knjig o osebnostni rasti, a napredka ni

Organizira: Nasmeh Srca
Kdaj: 30. septembra ob 20:34 do
30. septembra 2020 ob 22:33
Kje:
Prispevek:80 €
Organizira:Nasmeh Srca
Kontakt:tatjana@nasmehsrca.si

51 ogledov

Ledena gora... Predstavljajmo si jo... Kaj je pomembnejše? Mali del, ki ga lahko občudujemo ali ogromna gmota pod gladino, skrita vsem očem?

Vsekakor je nevarnejši tisti potopljeni del. Nikoli ne vemo, do kod sega, kaj vse se skriva v tej gmoti. Kdaj in kaj nas preseneti. Polno nevarnosti skriva. 

"Kaj ima ledena gora opraviti z menoj, ki sem tako topel človek?" 

Vsak od nas, naša osebnost, je kot ledena gora. Vsi imamo v sebi zamrznjene določene vzorce, občutke ob težkih doživljih iz naše primarne družine. Del, ki gleda iz vode, so dogodki, ki se jih spomnimo. Te rane, ali kakorkoli poimenujemo posledice trpkih izkušenj, lažje pocelimo sami, ker se jih zavedamo. Tu nam knjige za osebnostno rast znajo kar uspešno pomagati.

A pogledati je potrebno potopljeni del, ki je mnogo bolj usoden za nas... Kot je v morju ta del bolj nevaren pomorščakom. To je naš nezavedni del. V tem delu je skrita vsa naša zgodovina. Od spočetja dalje se v našo podzavest zapisujejo občutki, ki smo jih doživljali, ko se še nismo zavedali samih sebe. Predstavlajte si: občutke naših staršev smo vzeli za svoje. Tako nas zaznamuje odnos med staršema: je bil ljubeč? Celo odnos starih staršev do staršev nas oblikuje. Sem želenega spola? Sem bil sploh želen otrok? ...

Sigurno ste že zasledili, kako so najpomembnejša najzgodnješa leta vsakega od nas. Do nekje tretjega leta se ničesar ne spomnimo, a zaznamuje nas izjemno. Občutki staršev so se zapisali v našo podzavest. 

Zaradi teh občutkov, ki nikoli pri nikomur niso le prijetni, se nam v odrasli dobi postavljajo ovire na poti do sreče, zadanih ciljev. Lahko preberete še toliko knjig, obiščete vsak mesec eno delavnico za osebnostno rast in različne terapevte. A dokler ne dobite orodij, kako čistiti vzorce svoje primarne družine, kako počistiti in zaceliti rane, ni želenega napredka. Ali je tako počasen, da vam vse skupaj ubija voljo.

Poleg vsega, kar se je dogajajlo v okolici od spočetja dalje, nas zaznamujejo še izkušnje iz prejšnjih življenj. Vse to je skrito v naši podzavesti. Do tja pa žal ni možno v zadostni meri z metri prebranih knjig, delavnicami,... Prav hudo mi je, ko začutim strtost človeka, ki pride k meni zaradi težav in mu po terapiji povem, kakšni so še zapisi v njegovih celicah... S tem se je že ukvarjal na terapiji pri... Razočaranje na polni črti. Nejevera v moje besede... Počasi se človeku začne svitati ob vprašanju: " Zakaj pa so še vedno prisotne iste tegobe, če je toliko pociščenega...?" 

Kjer ni lastnega vložka, je le pometanje po površini. Globine ostajajo nedotaknjene. Žal. 

Na terapiji Nasmeh ❤️ se odkrijejo vzroki, zakaj določene ovire, težki odnosi, bolezni,... v vašem življenju. Dobite veliko količino zdravilne energije in orodja, s katerimi začnete sami brisati vzorce in celiti rane v svoji podzavesti. Na tak način se dokončno osvobajate spon, ki vam niso dovoljevale zasijati v vsej svoji lepoti. Polnosti svoje duše.

Delate sami. Od vas so odvisni napredki. Tako se boste dokončno znebili vzrokov.

Na precej mehek način se spreminjate. In svoj pogled na življenje. Vaše rane se čistijo. Zato bodisi, odpravljate vzroke za svoje bolezensko stanje. Ali se vaši odnosi izboljšujejo. V svoje življenje končno privlačite ljudi, ki vas ne ranijo, ampak vas imajo iskreno radi; ker ne potrebujete več takih lekcij.

Ko se osvobajte travm, brišete vzorce, postajate drug človek. Slobodnejši, bolj zadovoljen. Vsak dan čutite Nasmeh ❤️

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Med terapijo se povežem z izvorno energijo in dobim vpogled v vašo dušo (podzavest). Odkrijejo se vzroki za: bodisi vaše bolezni, blokade v odnosih,... Dobite potrebno energijo in...


Nalagam...