11
oktober

Predavanje »Naše Misli« v petek 11.10.2019 ob 19h

Organizira: Zavod Gnozen
Kdaj: 11. oktobra ob 19:00 do
11. oktobra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:6 eur
Organizira:Zavod Gnozen
Kontakt:070271888

31 ogledov

Imate boleče občutke?
Vam ljudje iz okolice povzročajo neprijetne občutke? 
Se vse prevečkrat obremenjujete s preteklostjo in prihodnostjo in samo opazujete, kako trenutki sedanjosti neizživeti bežijo?

Ali z mislimi ustvarjamo svet v sebi in okoli sebe?

Ali z našimi mislimi udejanjamo stvari, ki si jih želimo?

Kako priklicati v življenje samo tisto kar si  resnično želimo?

Vse odgovore, ki jih potrebujemo, nosimo s seboj. Potrebno jih je samo odkleniti.

Če želite spoznati korake do reševanja , vabljeni na interaktivno predavanje, ki  poteka vsak  petek od 19. do 20.ure v prostorih Zavoda Gnozen, Kersnikova 5a, Ljubljana.

Sem subterapevtka Apolonia Galanti, ki ima za seboj večletne izkušnje z delom na sebi in z drugimi ljudmi, tako v skupinah, kot tudi s posamezniki. Z neprestanim delom na sebi in razvojem svojih znanj in izkušenj želi ljudem pomagati odkriti modrost, ki je zaklenjena globoko v njih, ter v vsakem posamezniku najti njegovo najboljše. Razvila je tehnike, ki omogočajo učinkovito in takojšnjo spremembo. Svoje znanje in izkušnje z veseljem podelim z vami preko predavanj in individualnih terapij. Veselim se vašega obiska in vam pomagam na poti do rešitve.  

Prispevek: 6,00 Eur

Prijave: mataterapija@gmail. com ali na mob. 070271888

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Zavod GNOZEN preučuje sisteme zahodne in vzhodne filozofije, kulture, umetnosti ter religije na takšen način, da lahko posameznik preko različnih načinov, tehnik in orodij prebudi oz. ponovno razkrije...

Nalagam...