25
marec

Prijava na kratek posvet za TANTRA MASAŽO

Organizira: Astralni dotik
Kdaj: 25. marca ob 10:00 do
25. marca 2023 ob 14:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Astralni dotik
Kontakt:info@astralnidotik.si, 051 235 879

27 ogledov

Sem certificiran terapevt Tantra masaže pri tantra šoli - Somananda Tantra School. Nudim vam možnost brezplačnega pogovora, kjer se seznanite z načinom in učinki Tantra masaže, ob enem pa tudi ugotovite ali vam takšen način pomoči ustreza. 

Ena izmed storitev, ki jih nudim je tudi Tantra Masaža. To so s pomočjo starodavnih in avtentičnih sistemov razvili tantrični mojstri. Tantra masaža je kombinacija dveh več tisoč let starih metod alternativnega zdravljenja: Tantre (celovit duhovni sistem, ki ga opredeljujejo znanost in zakoni o energiji) in Ajurvede (najstarejša znanost o življenju, ki pozna povezave in medsebojni vpliv telesa, uma in duha na naše zdravje in počutje).  Ta vrsta masaže ni erotična ali spolna masaža ampak je v pravem pomenu namenjena zdravljenju. Služi kot odlično »orodje« za reševanje fizičnih, energetskih, spolnih, čustvenih in mentalnih težav, ki danes bremenijo človeka.

S to metodo vam pomagam odstraniti neravnovesja v telesu, kar pripelje do izboljšanja vašega zdravja in počutja. Med drugim lahko s to vrsto masaže pridete do kakovostnejšega spanca, večje vitalnosti in zavedanja, večjega spolnega potenciala, čutenja, odprtosti, boljših odnosov, večjega sprejemanja drugih, manj stresa in sprostitve potlačenih čustev. Ker deluje na harmonizaciji ter odpiranju vseh energetskih centrov in energetskih kanalov lahko doživitetudi višja stanja zavedanja ter popolno preobrazbo. To vrsto terapije nudim za enkrat samo ženskam. 

Te vrste terapije se ne morejo udeležiti osebe, ki redno uživajo alkohol, so redni kadilci, jemljejo močne tablete, imajo akutno vročino ali drugo nalezljivo bolezen, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V zadnjem primeru je potrebno počakati vsaj 6 tednov.

 

PREDNOSTI IN DOBROBITI 

Izboljša vaše zdravje in počutje

* Obnovi notranjo moč, vitalnost in vpliva tudi na vašo mladost

Dviguje imunski sistem

Odpravlja stres, depresijo in negativne vzorce razmišljanja

* Zmanjša občutek manjvrednosti in nesprejetja ter poveča občutek ljubezni

Sprošča potlačena čustva in omogoča odkrivanje samega sebe

Vnaša energijo v energetske centre in kanale ter odpravlja blokade 

Odpravlja spolne motnje in pomaga uresničiti orgazmični potencial

Deluje na telesni, energijski, spolni, duševni in psihosomatski ravni

Omogoča doseganje višjih stopenj zavedanja

Lahko pripelje do popolne transformacije in globokega duhovnega prebujenja

 

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

  • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
  • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
  • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
  • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu

 

LOKACIJA

Tantra masaže trenutno izvajam na prijetnih lokacijah Ljubljana, Celje, Koper ali Grosuplje. Vsi prostori so primerni za takšno vrsto terapije. 

 

PREDHODEN POSVET

Na začetku, opraviva predhoden posvet, na katerem ugotoviva ali je tak način terapije za vas primeren.

Na posvet se lahko prijavite:

 

KONTAKT 

Za več dodatnih informacij me lahko kontaktirate na telefon 051 235 879 ali na email uros@astralnidotik.si. Skupaj bomo ugotovili, kako vam lahko pomagam.

DODATNE INFORMACIJE

Več dodatnih informacij o metodi, prijavo na E-novičke, nekaj o meni in drugo, najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si.

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja.

~~Vse je energija~~

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Astralni dotik, vsakemu posamezniku, ki si želi in se trudi izboljšati svoje zdravje in splošno počutje, želi pomagati, da čim hitreje pride do željenih rezultatov ter tako zaživi...

  |  www.astralnidotik.si

Nalagam...