12
oktober

Reiki tečaj USUI3,4 mojstrska in učiteljska

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 12. oktobra ob 10:00 do
12. oktobra 2019 ob 15:00
Kje:
Prispevek:222€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041-905-704, zacutireiki@gmail.com

17 ogledov

Reiki Usui stopnji 3 in 4

Reiki Usui stopnji 3 in 4 delujeta na duhovni nivo in posledično tudi na ostala nižja telesa. Dodatno deluje na intenzivno  odpiranje kanala, kronske čakre in tretjega očesa, intenzivno se krepi intuicija, jasnoslišnost, jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovednost. 

Certificirani tečaji za bodoče reiki mojstre/ice. Postani reiki učitelj/ica. Že dolgo te kliče to poslanstvo, slišiš klic? 

 

Postanite reiki mojster/ica in reiki učitelj/ica!

Organizator tečaja: Izvir društvo, duhovna potovanja, delavnice za osebno in duhovno rast

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini mojstrica in učiteljica). Šolana na šoli za bioterapevte najboljših učiteljev. Več...

Cena: Redna cena 180€ (za usui 4) => če že imate 3 stopnjo, akcijska cena za obe stopnji (usui 3 in usui 4 stopnja)skupaj samo do konca meseca za 222 €!

Kdaj? sobota 12.10.19 od 10h-15h (ob polni skupini podaljšamo). Vadite lahko kolikor časa želite.

Rok prijave: do vključno 11.10.19 do 14h zamudili, pokličite me 041 905 704. Možnost izbire termina (tudi dopoldne), ure in individualnega poučevanja. 

Prijava na tečaj: preko te povezave ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com, prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!!

Kmalu boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, v njem bodo tudi vse podrobnosti. Če maila niste prejeli prosim za klic na 041-905-704

Kje? Parmova 41, Ljubljana, free parking tik pred vhodom

Obvezna oprema: odprto srce, plastenka vode

Ciljna skupina: Za reikiste z Usui 2 stopnjo opravljeno kadarkoli pri kateremkoli učitelju oz. za reikiste z 3 stopnjo, ki želijo postati učitelji/ce reikija ali tiste, ki ste že mojstri ali reiki učitelji imate šibko znanje ali moč in želite re-iniciacijo in želite obnoviti znanje. 

 

Pridobitev:

√ Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike in drugimi znanji šole za bioterapevte, z znanji radiastezije, kromoterapije (zdravljenja z barvami) in vplivom barv na počutje, integralne bioorgonimije in zeliščarstva.

√ iniciacija (posvetitev) v reiki,

√ certifikat, postanete mojster/ica in učitelj/ica Usui Reiki

√ skripta,

√ Možnost nadaljevanja in usposabljanja na višjih stopnjah reikija.

√ Možnost oskrbovanja z domačimi bio zelišči, pridelki (ni vključeno v ceno), bachovimi kapljicami.

√ Po tem tečaju lahko reiki poučujete naprej in izvajate iniciacije.

 

Ostali termini nawww.zacutireiki.com

 

 

Cilj in program:
Vsebina tečaja: 3 stopnja Usui reiki je mojstrska stopnja in iniciirani ste v mojstrski simbol. Postanite reiki mojster ali reiki mojstrica. Delujete na duhovni stopnji, intuicija se intenzivno poglobi, odpira se tretje oko. Deluje na vzroke težav. Intenzivno se odpira jasnoslišnost, jasnočutnost, jasnovidnost, jasnovednost...

4 stopnja Usui reiki je učiteljska stopnja. Posvetimo vas v reiki učitelja, učiteljico. Odločitev, ali boste reiki znanje širili naprej, pa je povsem vaša. Intenzivno okrepimo reiki kanal, v tej stopnji ga odpremo do maksimalne moči (ki jih premorejo Usui stopnje). Kot učitelj reikija ste iniciirani se s simbolom RAKU in tako lahko v reiki boste lahko posvetili tudi druge. Pa ne samo ljudi. Dobil boste tudi odgovor, koga lahko posvetite v reiki. Iniciacija v Usui 3,4 stopnjo pa vam omogoča udeležbo na naprednih mojstrskih stopnjah, ki so seveda še intenzivnejše.

Več o 3 in 4 stopnji USUI reiki - povezava

 √ Imate vprašanje? Gratis svetovanje pred vpisom v tečaj.

√ Brezplačno parkiranje tik pred vhodom.

√ Po potrebi transformiramo bolečine in vas pripravimo na čaroben sprejem energij in posvetitve v reiki(iniciacije).

√ Vključene tudi vaje. Vadimo kolikor časa želite.

√ Po tečaju ostajam vaša mentorica!

√ Majhne skupine, s tem vam nudim maksimalno posvečanje.


Dodatne informacije
Tel: 041-905-704

E pošta: zacutireiki@gmail.com
FB skupina: www.facebook.com/zacutireiki.si

Spletna stran:www.zacutireiki.com

Prijava na tečaj: preko te povezave ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com, prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!!

Kmalu boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, v njem bodo tudi vse podrobnosti. Če maila niste prejeli prosim za klic na 041-905-704

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.

  |  www.izvir.com

Nalagam...