7
april

Sal Rachele - "Zdravljenje po Časovni Liniji - TLHT"

Organizira: Inštitut Kristalin
Kdaj: 7. aprila ob 17:00 do
15. aprila 2017 ob 18:00
Kje:
Prispevek:240€
Organizira:Inštitut Kristalin
Kontakt:info@institutkristalin.eu 031/369338

361 ogledov

   Sal Rachele bo v imel v Aprilu 2019 usposabljanje za pridobitev licence za njegovo zelo uspešno in vseuporabno tehniko Zdravljenja po Časovni Liniji (Timeline Healing Techique - TLHT).
   To je delavnica na kateri si pridobite znanja in tehnike za delo z drugimi ljudmi in klienti, pridobite pa tudi certifikat, da ste usposobljen izvajalec TLHT-ja.
   Tehnika "zdravljenje po časovni liniji - (TLHT)" je podobna procesu regresije ali vračanja v prejšnja življenja, psihološkemu preokvirjanju in iskanju dušnega namena. Priložnost imate oditi v preteklost in spoznati svoja pretekla sebstva ter jim nameniti ozdravljenje, podporo, ljubezen in modrost. Lahko se povežete s prihodnjimi deli samega sebe in pritegnete le-te kvalitete v sedanjost in podobno.

Osebe, ki so izkusile terapijo z TLH tehniko, poročajo o spremembah na celični ravni; razrešitve fobij; genetske spremembe, ki so lahko prej dolga leta povzročale bolezni; razrešitve in izboljšanje prirojenih šibkosti, ter odpravljanje raznih drugih tako imenovanih neozdravljivih bolezni.

Tehnika je izredno primerna za že usposobljene terapevte, da jo lahko vključite v svojo ustaljeno prakso in tehnike, ter jih tako celo nadgradite ali TLHT uporabite kot podporo, k tehnikam.  Pravtako pa se TLHT lahko uporablja kot samostojna tehnika zdravljenja za delo na sebi in drugih.

Usposabljanje bo potekalo 13. in 14. April cel dan. Predavanje vodi Sal Rachele v angleškem jeziku, (z simultanim prevajanjem v slovenščino).

Interesenti boste pred delavnico prejeli avdio in pisno gradivo. Delavnica bo kombinacija tako teoretičnega, kot tudi praktičnega dela - praksa, ki se jo naučite čez vodeno izobraževanje. Veliko bo dela v parih ter raznolikih izkušenj in pridobljenega širokega spektra znanj in prakse za prihodnje delo na sebi in delo z drugimi...
Cena TLH usposabljanja s pridobitvijo licence znaša 240€.

Kratka predstavitev TLH v oddaji Preprosto Naravno:
https://www.youtube.com/watch?v=_qD-wTVZqSM

Za več informacij nas kontaktirajte na:
email: info@institutkristalin.eu

http://www.institutkristalin.eu/

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delujemo na področju osebnostno-duhovne rasti in osveščanja ljudi o vseh spremembah, ki se trenutno dogajajo na planetu, katerih del smo; holističnimi pristopi in znanji, izobraževanja,.. Namen aktivnosti: širjenju...


Nalagam...