15
april

Simfonija možnosti pokušina - x3

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 15. aprila ob 19:00 do
29. aprila 2021 ob 19:40
Kje: Preko spleta
Prispevek:20 €
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:polona@polonaplesec.si

30 ogledov

Seansa simfonije možnosti te povabi v popolnoma drugačno bivanje in življenje. To ni terapija ali zdravljenje – je raziskovanje energij s tarčo, da opolnomoči vsako osebo, da ve, kaj lahko izbere in kaj lahko spremeni.

Vsak posameznik ima edinstveno sposobnost prejemanja in podarjanja energij. S seanso simfonije možnosti dobiš dostop do zavedanja, kar je prav zate in za tvoje telo, onkraj tega, kar si kupil-a kot resnično v tej realnosti.

Začne ustvarjati prostor zavedanja, da realnost ki jo trenutno živiš, ni edina možna, ki jo lahko izbereš.

Seanse simfonije možnosti temeljijo na Access Consciousness orodjih in energijsko transformacijskem delu dr. Dain Heer-a. Vsi praktiki simfonije možnosti so trening opravil osebno pri dr. Dainu Heer-u ali preko serij seminarjev po celem svetu.

Vabljeni na skupinske pokušine simfonije možnosti, ki bodo potekale 3 zaporedne srede, in sicer 14., 21. in 28.4.2021 od 19ih do 19.40. Naslednji dan boste prejeli tudi posnetek srečanja.

Tokrat je cena PROMOCIJSKA – SAMO 20 € za 3 x skupinsko pokušino simfonije možnosti. Ne zamudite te izjemne priložnosti!

Skupina ljudi ustvari močnejšo energijo, zato me res zanima, kaj vse lahko skupaj ustvarimo na naslednjih 3 področjih, ki so tudi tematike posameznega srečanja:

1.) Srečno telo (14.4.2021)

2.) Orgazmično življenje (21.4.2021)

3.) Aktivacija bogastva (28.4.2021)

Seansa simfonije možnosti je lahko zelo sproščujoča in/ali hkrati intenzivna. Od vas se pričakuje le, da uživate, se sprostite, najbolje je, da ležite in se prepustite čarobnosti. Kaj če ne bi več trdo delali za spremembe, ampak bi si dovolili PREJEMATI? To je vaša priložnost za spremembo na lahkoten način! Jo boste zagrabili?

Kako je lahko še boljše kot to in kaj je še mogoče?

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...

  |  polonaplesec.si/

Nalagam...