20
oktober

Spletna meditacija: Postani mojster svojega UMA

Organizira: Tjasa Marin
Kdaj: 20. oktobra ob 20:00 do
20. oktobra 2020 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:11 EUR
Organizira:Tjasa Marin
Kontakt:tjasamarin888@gmail.com

57 ogledov

Spletna meditacija: POSTANI MOJSTER SVOJEGA UMA


Vzrok za težave mnogih ljudi je njihov um ( prepričanja, omejitve, predsodki; obsojanje, skrbi, stres ...) in nerazumevanje, kako le ta deluje; nerazumevanje sebe in svojih notranjih ciklov, svojih dejanj in reakcij. Iz ran ustvarjamo različne obrambne mehanizme, zidove, omejitve, prepričanja ... lahko smo tudi samodestruktivni, se samosabotiramo (ranjeni ego) ... Um nas poskuša zaščititi iz strahu in ne iz ljubezni, ustvarja različne zgodbe, ki nam dajejo lažni občutek varnosti, nekaj, česar se lahko oprimemo (obramba, odklop, neprizemljenost...; paranoja, nezaupanje), kar je le navezanost, le iluzija. Mnogi se ne zavedajo svojih miselnih vzorcev, kakšen je njihov tok misli...
Ta meditacija bo posvečena umu in zdravljenju vseh 'negativnih', ne podpornih vzorcev uma, s katerimi v svojem življenju ustvarjate in privlačite stvari, ki ne podpirajo tega, kar želite doseči.


Energetska izmenjava za meditacijo je namesto 13 EUR zaradi trenutnega dogajanja 11 EUR.
Prijave na meditacijo sprejemam na mail: tjasamarin888@gmail.com

Po sprejetem nakazilu, boš dobil na mail posnetek in vsa potrebna navodila, da jo boš lahko nato izvajal večkrat.


ZAKAJ SPLETNA MEDITACIJA 
Takšna navodila sem dobila od svojih vodnikov in svetlobnih bitij, saj želijo, da si SVETI PROSTOR zgradite v svojem lastnem domu in le tega ne iščete zunaj.

Doma se boste tudi lažje sprostili, če boste imeli veliko motečih dejavnikov pa se boste prav tako naučili postaviti meje. Med samo meditacijo bodo vsi vaši mikrofoni izklopljeni in tako vam bo omogočena popolna intima (lahko se tudi zjočete, globoko dihate...).
Svetlobna bitja želijo, da se dobro počutite sami s sabo in v svojem domu, zato začnimo skupaj ustvarjati pogoje za eno in drugo.


  • Še nekaj nasvetov, da bodo vaše meditacije čim bolj učinkovite in čarobne:
  • Pred samo meditacijo lahko prižgeš svečko z namenom podpore in zdravljenja
  • Uporabiš lahko tudi dišeče palčke z istim namenom
  • Uporabljaj slušalke
  • Poskušaj meditirati vsakič na istem mestu (imej svoj kotiček za meditacijo)
  • Svetujem, da meditacijo izvajaš raje v sedečem položaju, da ne zaspiš in da si bolj pri stvari
  • Izvajaj globoke dihe in izdihe, saj je prav dih tisto magično orodje preko katerega se sprošča tvoje telo, s katerim se povezuješ s samim sabo in lahko potuješ v globine sebe ter se podpreš pri transformaciji in zdravljenju.
  • Poskrbi, da bo tvoja hrbtenica ravna, da bo sam pretok energije boljši
  • Tvoje noge naj bodo v stiku s tlemi, da boš vedno povezan z Mati Zemljo


Tjasa Marin
Medicine Woman
Mentor
 CounselorTjasa je neverjetna, ljubeča in lepa zelo prizemljena zdravilka z veliko modrosti in širokim znanjem. Preden se je vse spet postavilo na svoje mesto (na bolj stabilen, lažji, samoljuben, resničen način), so morale odpasti vse stare biti. Vodila me je do tega, da jih prepoznam/spregledam, dajala mi je orodja, s katerimi sem jih lahko odrekla in mi pomagala videti situacije z drugačne perspektive. Učinki seans/srečanj z njo so takojšnji, večni,  vendar lahko proces preobrazbe traja tudi pol leta. Na tej poti vas bo vselej podprla. Zelo jo priporočam vsem, ki so pripravljeni na globoko notranjo in zunanjo preobrazbo. 
-Kaja

Prvič, ko sem poskusila meditirati, sem si mislila: »ne, to ni zame«. Težko sem ustavila svoje misli in vedno se je končalo s sestavljanjem nakupovalnih seznamov v moji glavi in ​​razmišljanjem, kaj vse moram še storiti tisti dan. Daleč od razsvetljenja, bi rekla. In sem odnehala. Ko mi je Tjaša predstavila meditacije, se je zgodilo isto, vendar sem si rekla, da se bom tokrat tega lotila resno. Skušala sem utišati svoje misli in se res osredotočiti na svoje dihanje. Ne gre za to, da nisem  sposobna meditirati, ampak za strah in soočenje. Ko sem si resnično dovolila, da me je Tjašin glas zapeljal, me je odnesel v čudovit svet mojega notranjega jaza, v trenutke, ki so bili že davno pozabljeni in strahove, ki jih je bilo treba prepoznati. Včasih so polne smeha, drugič neobvladljivo lijejo solze, vedno pa se končajo z velikim občutkom mirnosti, ko vem, da je vse v redu. Ko med meditacijo spet začnem sestavljati nakupovalne sezname, takoj vem, da me Tjasa vodi skozi eno takih meditacij, ki me bo povzdignila na povsem novo raven.
- Maja


Nežna a hkrati zelo močna povezava s svojim bistvom, ki ga pomaga krepiti, včasih pa tudi na novo odkriti.
- Barbara

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Moja glavna misija v življenju je pomagati ljudem, da sami sebe še bolj spoznajo in razumejo svoje delovanje ter jih podpreti pri tem, da odkrijejo tisto, kar si...

  |  www.tjasa-marin.com

Nalagam...