Tjasa Marin
mentorica, svetovalka

TJASA MARIN, medicine woman, mentor, counselor

Pod hribom 3a
1000 Ljubljana

3 zahval     1255 ogledov

Življenje me je peljalo, čez mnoge preizkušnje, a le te so me ojačale in izoblikovale v osebo katera sem danes. Vsaka izkušnja me je učila in mojstrila ter mi posledično prinesla znanje in modrost. Tako se učim tudi danes, saj se ta pot nikoli ne konča.
Na tej poti sem spoznala samo sebe, svoje notranje procese in cikle ter kako delujem v različnih situacijah. Tako točno vem kaj je zame dobro v določenem obdobju, ciklu in/ali procesu. V procesu duhovne rasti sem razvila številne duhovne tehnike in načine, ki so mi še danes v pomoč, sedaj pa jih z veseljem delim tudi z ostalimi. Pomagam jim videti resnico (razbiti iluzije) in odkriti kje sodelujejo in ustvarjajo tisto česar si ne želijo
(INTUITIVNO INDIVIDUALNO SVETOVANJE: Zdravljenje z resnico).


Obožujem in podpiram kreativno izražanje in izražanje sebe na različne načine. Naj bo to čez ličenje, risanje, petje, pisanje, ples ipd. Ne morem dovolj poudariti kako pomembno je biti to kar si in si slediti, slediti svojemu notranjemu glasu, intuiciji, se imeti rad in se spoštovati, biti nežen, ljubeč, potrpežljiv, strpen in prijazen do sebe ter svojega telesa. Prav tak odnos in razumevanje pa ustvariti tudi z ljudmi okoli sebe. Ustvariti znotraj in zunaj sebe mir (VODENE MEDITACIJE; SRŠNE PROŠNJE).


Naše telo je naš tempelj, zato je zelo pomembno, da lepo ravnamo in skrbimo zanj. Telo nosi vse spomine, v njem se nabirajo različna (potlačena, neizražena) čustva, ki si jih ne upamo ali pa jih ne znamo izraziti, ter stres. Le ta pa se manifestirajo v različne telesne blokade (zatrdele mišice, vozle ipd.), ki se kasneje lahko razvijejo v bolezni.
Od nekdaj so me privlačile tudi številke in veda o vibracijah numerologija. Na svoji poti sem se poglobila tudi v ta del, aspekt. Vsaka številka (vibracija) ima tako "pozitivne" kot "negativne" aspekte (v smislu kaj je in kaj ni dobro zate) in prinaša takšne in drugačne izzive. NUMEROLOŠKO/KARMIČNI IZRAČUN ti da nov vpogled v samega sebe in vse kar se ti dogaja ter prinaša globje razumevanje.


V temu morju neskončnih možnosti tudi danes nadaljujem z odkrivanjem in razvijanjem novih delov sebe, tehnik in novih načinov samopomoči in zdravljenja. V zadnjem času delam veliko z glasom, tonom katerega moč je resnično neopisljiva. Znanje o glasu, tonu tako uporabljam pri individualnih zdravljenjih (SACRED TONING), kjer se uglasim in prilagodim vašemu trenutnemu stanju. Moč glasu in tona je neverjetna in prinaša zelo dobre rezultate.
Na tej poti nenehnega odkrivanja novih stvari, potencialov, možnosti… in odpiranju vedno novih znanj in modrosti vem, da mi nikoli ne bo dolgčas <3


Tjaša

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  TJASA MARIN, medicine woman, mentor, counselor

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...