28
januar

SPLETNI nadaljevalni reiki tečaj-USUI2+gratis mentorstvo,diagn.

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 28. januarja ob 17:00 do
28. januarja 2021 ob 22:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:130€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041-905-704, zacutireiki@gmail.com

7 ogledov

Ko v tem turbolentnem času rabiš mir, varnost in stik z ljubeznijo

SPLETNI PREMIUM NADALJEVALNI REIKI TEČAJ - USUI 2 + gratis mentorstvo in osebna diagnostika. Veš, kaj te blokira?

Je nadgradnja reiki Usui 1 stopnje. Delauje na mentalni oz. astralni ravni (ki prežema fizično telo in nanj zelo vpliva), na vzrokih bolezni. Pozornost je na podzavesti, ki je vir vsega, čiščenju misli, negativnih čustev, negativnih misli. Odpravlja negativne misli, čisti boleča čustva, občutke, razčiščuje travme, strahove. Deluje na podzavest, ozaveščamo blokade.

Prinaša ljubezen, prinaša lahkotnost, prinaša mir in sproščenost. Vrača energijo in samozaupanje. Prinaša radost in veselje.

Osnovni podatki o tečaju


KJE: preko spleta (skype)

PRIJAVA:  preko te povezave ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com, prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!!

ZA KOGA: Vabljeni vsi reikisti Usui1 stopnje (z opravljenim tečajem Usui1 kjerkoli in kadarkoli) ali reikisti Usui 2 stopnje za ponovne iniciacije (tisti s šibko močjo in šibkim znanjem). V kolikor nimate Usui reiki 1 stopnje ali niste prejeli nobenega reiki simbola - povezava

Tečajniki imate na voljo brezplačno mentorstvo po tečaju, z obširno kvalitetno literaturo, v ceno je vključen osebni pregled blokad (v vrednosti 60 eur, ki pa je tu vključena v ceno tečaja). 

CENA
Redna cena je 130 €. Vadite kolikor časa želite. Po potrebi podaljšamo.

Dajemo več! V tečaj vključeno:povezava

Znanja izkušene reiki učiteljice, kateri tečajniki so že učitelji in terapevti. Imam ogromno znanj šole za bioterapevte, kjer sem se šolala, ki jih vključujem zraven, tudi Bachova cvetna svetovalka. Izkušnje in primeri predvsem iz lastne prakse in uporabno v vsakdanjem življenju. Uporabna razlaga, certifikat, gratis mentorstvo po tečaju, kvalitetna razlaga učiteljice, ki poučuje več vrst in stopenj reikija.  Vadite lahko kolikor časa želite, obširna skripta, vsakemu posamezniku odpremo čakre. V ceno tečaja vključena tudi oseba diagnostika  (v vrednosti 60 €, ki je tu vključena v ceno tečaja. Izvedel/a boš, kaj te najbolj blokira.), teorija, obširna literatura in praksa.

 

Učiteljica: Polonca Čuda (izkušena Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica), šolana na šoli za bioterapevte po karmični diagnostiki, Bachova cvetna svetovalka, z več kot 8 letno prakso aktivnega dela z reikijem, pridelovalka eko zelišč...) Več…

Vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje. Nekateri so že uspešni terapevti, nekateri pa poučujejo reiki naprej in imajo svoje stranke. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in zeliščarstva in Bachovih cvetnih kapljici. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč, izdelujem Bachove cvetne kapljice. Šolana v šoli za bioterapevte. Sem pomočnica svetovnega zdravilca Braca.

Reiki tečaji so več kot uporabni, učimo se čutenja, poslušanja telesa, povezovanja in pretoka energije.

 

Več info:  www.zacutireiki.com (končnica COM)

Kako iz negativnih čustev v pozitivna? Podpora Bachovih cvetnih esenc - povezava

Podpora s kvalitetnimi domačimi zelišči, začimbami, zelenjavo. Sadike, vse ročna pridelava z ljubeznijo, brez kemije! Z vami že več kot 70 let! Več www.trnovskazelisca.si

Prijava na tečaj:preko te povezave ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com, prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!!

Kmalu boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, v njem bodo tudi vse podrobnosti. Če maila niste prejeli prosim za klic na 041-905-704

Več info Usui 2 reiki tečaj = ČUSTVENI, MENTALNI REIKI in ostali dogodki  www.zacutireiki.com

 

ORGANIZATOR

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...