8
avgust

Sproščenost in prejemanje

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 8. avgusta ob 16:00 do
8. avgusta 2021 ob 20:40
Kje: Preko spleta
Prispevek:22 €
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:info@polonaplesec.si

19 ogledov

Kaj če ti za to, da bi imel-a več, ni treba delati več, ampak moraš biti nekaj več / nekaj drugačnega? Na primer bolj sproščen-a? Bi si dovolil-a delovati iz bitja, ne iz glave oziroma omejenega uma? Kaj če tvoje neskončno bitje ve več kot tvoj um?

Si že slišal-a, da je neumnost delati vedno iste stvari in pričakovati drugačne rezultate? Kaj če je vse nasprotno od tega, kot mislimo, da je?

Kaj če nam več sproščenosti in prejemanja prinese več užitka in tudi obilja?

Koliko vas utruja nenehno razmišljanje, načrtovanje, kontrola in delovanje? Si želite delovati iz stanja sproščenosti, ne pa nenehnega stresa? Imate dovolj tega, da se razdajate za druge in ste ves čas v pogonu? Si boste dovolili reset in prejemati od mene, od Vesolja in energij simfonij možnosti?

Potem dobrodošli, da se mi pridružite na prav poseben datum, v nedeljo, 8.8.2021 ob 20ih, ko nas še dodatno podpira odprt portal obilja Levja vrata. 

Delala bom skupinsko pokušino seanse simfonija možnosti, ki te povabi v popolnoma drugačno bivanje in življenje. Gre za raziskovanje energij s tarčo, da opolnomoči vsako osebo, da ve, kaj lahko izbere in kaj lahko spremeni.

Vsak posameznik ima edinstveno sposobnost prejemanja in podarjanja energij. S seanso simfonije možnosti dobiš dostop do zavedanja, kar je prav zate in za tvoje telo, onkraj tega, kar si kupil-a kot resnično v tej realnosti.

SOP seansa začne ustvarjati prostor zavedanja, da realnost ki jo trenutno živiš, ni edina možna, ki jo lahko izbereš. Odpre vrata čarobnostim in možnostim ter povezavi z vsemi molekulami na Zemlji in v Vesolju.

Seanse simfonije možnosti temeljijo na Access Consciousness orodjih in energijsko transformacijskem delu dr. Dain Heer-a. Vsi praktiki simfonije možnosti so trening opravil osebno pri dr. Dainu Heer-u ali preko serij seminarjev po celem svetu.

Seansa poteka preko spleta, preko Zoom povezave, ki jo dobite na vaš e-mail naslov (ko za dogodek plačate) 48 ur pred seminarjem in dve uri pred seminarjem. NUJNO preverite vse predale (tudi promocije, koš itd.).

Po seansi dobite tudi zvočni posnetek v trajno last.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...


Nalagam...