26
april

Srečanja z Bracom v Ljubljani

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 26. aprila ob 0:00 do
26. aprila 2020 ob 15:01
Kje:
Prispevek:10€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041 769 686 (Janko), 031 33 60 40 (Mateja)

133 ogledov

Pred nami je srečanje z Bracom v Ljubljani

 

Izvedba glede na aktualne razmere ni potrjena, za več info smo vam na voljo na spodnji kontakt!

 

 Ljubljana, Hotel Mons (4 points), Pot za Brdom 4

 

Bracovi pogledi:

nedelja, 26.4.20

vstopnina: 10,00 €

Braco – človek, poln harmonije in ljubezni

Braco je človek z visoko razvito zavestjo, ki že več kot 20 let skuša pomagati ljudem, ki jih težijo različni problemi (duhovni, psihični, družinski, emocionalni idr.). Že zgodaj je začutil impulz za posredovanje pozitivne energije drugim. Mnogi ljudje, ki se srečujejo z Bracovim pogledom ali njegovim glasom, doživljajo pozitiven preobrat v svojem življenju. Dobivajo nova spoznanja o kakovostnem oblikovanju življenja, ne da bi pri tem izgubili zvestobo samim sebi in k lastni osebnosti.

Braco živi v Zagrebu. Je srečno poročen in ima enega sina. Bracovo življenje je preprosto, v harmoniji z naravo. Ceni otroško odprtost in spontanost. Bracovo delovanje raziskujejo mnogi ugledni strokovnjaki, zdravniki in poznavalci mejnih znanosti. S fenomenom Braco se ukvarjajo različne raziskave, od energetike, parapsihologije, kvantne fizike, medicine ... Bracove uspehe razlagajo kot energijo, ki ne odpira samo src in ne razrešuje samo problemov, temveč daje pomoč in oporo pri samoozdravljenju. Strokovnjakom doslej mnogih pojavov še ni uspelo znanstveno razložiti.

Bracov korak v širni svet

Braco je bil prvič javno predstavljen januarja 2007 v televizijski oddaji „Primavera“ Avstrijske radiotelevizije ORF, medtem pa je že znan po celem svetu. Njegove prireditve potekajo v Zagrebu, v številnih evropskih državah, v mnogih državah ameriške celine ZDA in na Havajih, v Avstraliji, na Japonskem in v Rusiji. Braca čakajo vabila tudi še v druge države sveta. Vedno spet je povabljen na mednarodne konference in svetovne kongrese.

Bracov pogled

Zaradi nenehne rasti števila obiskovalcev Braco od leta 2004 deluje le pred skupinami. Njegovi najbližji sodelavci najprej predstavijo njegovo poslanstvo in delovanje, ter obiskovalce pripravijo na srečanje z njim. Nato sledi srečanje z Bracovim pogledom. Na skupinskem srečanju stoji Braco pred ljudmi v popolni tišini in na dvignjenem podestu in pusti, da se njegov pogled oz. njegova energija, ne da bi se premikal ali čustveno odzival, pretaka na obiskovalce v prostoru. Obiskovalci vzpostavijo stik z njegovim pogledom oz. z njegovim glasom preko svoje notranje naravnanosti. Duhovna moč se pri tem pretaka skozi prisotne in zaobjema zavest posameznika. S tem skuša Braco doseči, da harmonija, ki ureja celotno vesolje, prehaja na obiskovalce s ciljem, da bi svoje življenje spet lahko privedli v naravno stanje čistosti in ravnovesja. Ob srečanju z Bracom doživljamo posebne občutke energije, ki se kažejo kot toplota, mir, veselje, zamaknjenost, solze … Reakcije so različne in odvisne od stopnje odprtosti posameznika za sprejemanje njegove energije.

Srečanje traja približno 30 minut.

Braco, poslanec miru

16. novembra 2012 je bil Braco častni gost na posebni prireditvi v centru Tillman Chapel Church Center Organizacije združenih narodov (UNO) v New Yorku, kjer so ga pozdravili kot poslanca miru. Braco je s svojim pogledom objel navzoče. V okviru prireditve je Braco prejel odlikovanje „Peace Pole Symbol” svetovne organizacije World Peace Prayers Society, ki je najpomembnejše mednarodno mirovno priznanje. Nosilci tega odličja so mdr. tudi Dalai Lama, Mati Tereza in papež Janez Pavel II.

Knjige in drugo

O delovanju Braca in Ivice poročajo številni filmi in knjige, ki so jih napisali Ivica, Braco in drugi, pa tudi pisne dokumentacije o prejeti pomoči. Poročila o pozitivnih doživetjih pričajo o razveseljivih spremembah v družinskem okolju, pa tudi o izboljšanju življenjskih razmer, zdravja in vse tja do pozitivnih sprememb v poklicnem položaju. Bracovi mediji omogočajo lažje razumevanje Bracovih delovnih metod, prispevajo pa tudi k širšemu odpiranju src ljudi.

Knjige, filme in ostale medije si lahko ogledate in kupite na vseh Bracovih prireditvah.

Pomembni napotki

Srečanja z Bracom niso povezana s kakšno vero ali cerkvijo. Prireditve so odprte za vse ljudi, neodvisno od vere, rase ali svetovnega nazora. Braco ne obljublja ozdravitve, ne diagnosticira, pa tudi ne opravlja takšnih storitev. Braco ni zdravilec in ne guru, ne razširja nobene filozofije ali svetovnega nazora in ne daje intervjujev. Obisk Braca je izključno dodatna možnost in ni nadomestilo za obisk pri zdravniku. Zdravniške nasvete oz. predpisane terapije in zdravljenje je treba na vsak način nadaljevati in upoštevati tudi po obisku Braca, tako dolgo, dokler jih zdravnik ne ukine.

Stari morate biti najmanj 18 let, da se lahko udeležite srečanja z Bracovim pogledom in njegovim glasom.

Nosečnice se srečanja zaradi močne energije od prvega tromesečja nosečnosti dalje ne smejo udeležiti. Namesto otrok in vseh, ki sami ne morejo priti na srečanje z Bracom, lahko s sabo vzamete njihove fotografije.

Povabite tudi svoje prijatelje in znance ! 
 
 

 Več informacij:

041 769 686 (Janko), 031 336 040 (Mateja)

Več si lahko preberete na spletni strani www.izvir.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...