21
julij

Tečaj masaže 5 kontinentov - M5C

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 21. julij ob 9:00 do
22. julij 2022 ob 18:00
Kje:
Prispevek:Cena tečaje je 480 €, vključen certifikat, gradivo in učni video
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558

169 ogledov

Jaz sem maser že več kot 25 let in nobena masaža me še ni tako prevzela in mi dala takega norega občutka, da dejansko prispevam telesu, ki je na mizi in hkrati gode od veselja in zadovoljstva tudi moje telo.
 
Kaj pravite na to, da nekomu izvajate, podarjate masažno in hkrati prejema tudi vaše telo?
Če bi radi prejeli in imeli takšno izkušnjo se lahko prijavite na naslednji tečaj masaže 5ih kontinentov, za katero ne rabite nikakršnih predpogojev.

Masažo potem lahko izvajate na svojih domačih ali pa jo vključite v svojo poslovno ponudbo.


Vse podrobnosti so navedene na spodnji povezavi. Tečaj bo potekal 21. in 22. julija v Mariboru oz glede na število udeležencev in povpraševanje, se lahko še kam prestavi ali pa izvedemo tečaj 2x.

Cena tečaja je 480€.

Plačilo tečaja se izvede na naslednji način: 150€ akontacije poravnate ob prijavi, kar je minimalno 8 dni pred začetkom tečaja in ostanek 330€ ob prihodu na tečaj.

Lahko pa tudi v celoti ob prijavi, ki naj bo minimalno 8 dni pred začetkom tečaja. Tako lahko pravočasno pripravimo gradiva in naročimo licenco, ki nam jo federacija M5C pošlje po pošti pred vsakim tečajem.

tecaj-masaze-5ih-kontinentov-m5c/

Pokličite za vse informacije.  Dogovorimo se tudi, če želite masažo najprej prejeti in se kasneje odločite ali se jo boste tudi naučili izvajati. 

 
Barbara Klaus 04073055 ali barbara.klaus@gmail.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...