16
december

Tečaj Mojster kanaliziranja za vse, ki želijo več

Kdaj: 16. decembra ob 9:00 do
17. decembra 2023 ob 18:00
Kje:
Prispevek:v opisu
Organizira: Center Sofija relaks - Darja Sekulić
Kontakt:sekulicdarja@gmail.com

12 ogledov

Tečaj za vse, ki želijo nekaj več in živeti bolje. 

Le kdo še ni slišal famoznega stavka: “Delaj na sebi!”
A ti je kdo zares podrobno razložil kaj ta stavek pomeni?
Kako se dela na sebi?

Po vsej verjetnosti je bil odgovor: Meditiraj, bodi pozitiven, hvaležen, bolečina je lekcija, ipd…

Vsi ti odgovori so kapljica v morju vsega kar se skriva za tem stavkom. Samo pozitivnost, meditacija in tekanje od delavnice na delavnico, ti ne bo prineslo želenih rezultatov, če nimaš konkretnega razumevanja in orodja s katerim delati vsakodnevno. Tvoj zavestni del, mora razumeti. Imeti učinkovito orodje in rezultat je tu. Mi nismo samo energija in nimamo le dušo in duh. Duša, duh, telo, zavest, um so naša celota. Delati je potrebno istočasno z vsem, na vseh nivojih, če želimo doseči svoj namen, ustvariti harmonijo v življenju in realizirati cilje.

Dva dneva sta namenjena ravno temu

 • razumevanju življenja
 • razumevanju duhovnosti
 • razumevanju bolečine
 • razumevanju vzročno posledičnih blokad
 • fizičnemu delovanju in postavljanju življenjskih temeljev
 • načinu razreševanja vseh življenjskih situacij
 • prevzemanju odgovornega vodenja lastnega življenja
 • razumljeni komunikaciji
 • upravljanju z umom
 • razumevanju intuicije
 • upravljanju s časom


PREDELAMO VSA POTREBNA PODROČJA IN ZA VSAKO DOBITE ENOSTAVNO TEHNIKO, KI PRINESE 100% REZULTAT.

Kar predelujemo ni pobrano iz nobene knjige, temveč iz nepopisane knjige življenjskih izkušenj. Brez kompliciranja. Logični in enostavni koraki, so najbolj efikasni, ker jih razumemo.

Bit nekomu svetovalec, oziroma mu predajati sporočila, je odgovornost. A preden dosežemo to stopnjo, je potrebno premostiti kar nekaj notranjih blokad. Kot so na primer, izražanja, samozavest, zaupanje, prepuščanje, srčnost, sočutnost, ipd. Na vsem tem delamo sproščeno, lahkotno in igrivo. Niti opazili ne boste kakšne spremembe se vse dogajajo, medtem, ko vi spretno izvajate vaje. 

Ne samo, da boste obvladali veščine kanaliziranja, svetovanja, branja čaker, branja predmetov, angelskega zdravljenja, itd, temveč tudi kvaliteta vašega življenja se bo povzdignila stopničko višje.

Postali boste boljša oseba. 

Mar ni lepo imeti vse potrebne informacije na dosegu vedno in povsod? Se povezati in točno vedeti kateri korak je potreben, kako naprej. 

Če pričakujete od tečaja, da boste samo potovali po sferah in bili nekje zgoraj, potem definitivno to ni tečaj na katerega se morate prijaviti. 

Naj vam razložim zakaj.

V vsem mora biti ravnovesje. Tudi v tem. In če ni zemeljskega dela, jasnih in konkretnih korakov, napotkov, dejstev, bi bil to samo še eden od tečajev, kjer samo nakladajo in po zaključku veš še manj kot si vedel pred udeležbo. Zame je to zguba časa in jaz tako ne želim delati, ker cenim moj in vaš čas. 

Torej. Če si pripravljen delati, vaditi, izvajati domače naloge (teh ne manjka), se spremeniti, potem dobrodošel. 

Tečaj poteka V ŽIVO V 5-ih modulih  dva vikenda!!!

Opis celotnega tečaja in več informacij dobiš na spodnji povezavi:

https://sofijarelaks.com/mojster-kanaliziranja-12-2023/

Vtis tečajnice: 

Ne kompliciraj – razmišljaj z zdravo kmečko pametjo. Ko se ti najmanj da, se brcni v rit in to naredi! Dva stavka, ki sta se mi zapečatila v možgane, kar sprejemam in temu sledim. Že po prvem vikendu sem se popolnoma transformirala in začela živeti bolj odgovorno, moje misli so se umirile, imam več energije, drugače gledam na življenje, veselim se vseh izzivov …

Hvala Darja, da si nam na pravi način odprla pogled v vse svetove.  Zame so to čisto nove stvari, ampak ti si našla pravi način, da nam odpreš pogled v to. 

Občudujem tvoj način dela – vedno si mi dala občutek varnosti, da jaz to zmorem, mi pomagala skozi odpravo blokad in varno odpreti kanale. Zdaj vem, da zmorem vse. 

Srečna sem, da sem se odločila za ta tečaj, ker se končno počutim odločno. S tvojimi jasnimi smernicami, tehnikami in drugačnim zavedanjem, sem opremljena, da se lahko spopadem z vsakim življenjskim izzivom. 

Hvala. Rada te imam! Martina 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kozmoterapevt, avtorica knjige, lastnica blagovne znamke Zdravljenje notranjega otroka®, angelska učiteljica, predavatelj dr. Grabovoja,

  |  sofijarelaks.com

Nalagam...