10
december

Terapevtsko meditativni oddih v osrčju Bohinja

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 10. decembra ob 17:00 do
12. decembra 2021 ob 15:00
Kje:
Prispevek:(za 3 dni) 269,00 € za prijave do 25. 11. in vključuje nastanitev, polpenzion, celoten program (terapevtska joga, zvočne kopeli, meditacije). Dodaten 10 % popust za vse naše stranke in v primeru, da s sabo pripeljete še koga. Možno plačilo z vavčarji.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI – info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

54 ogledov

Vabim vas, da se nam pridružite na čudoviti lokaciji v osrčju Gorenjskega Bisera na prav posebni oddih. To bo vikend, kjer bomo prebujali svojo intuicijo, spoznavali terapevtska orodja ter se seznanili s praktično uporabo le-teh.

Za nami je energijsko zelo turbulentno leto in zato je prav, da se poglobimo vase in si dovolimo ogledati naše življenje iz več različnih aspektov. Krajši pobeg iz vsakdana v varno okolje skupine »naključnih« popotnikov je namenjen prav temu, da se odklopimo iz vsakdana.

Zima je obdobje, ko si telo more spočiti, kakor tudi narava, saj je hitreje tema, mraz, v zraku pa je tudi več vlage. Po bioritemski uri je v tem letnem času potrebno negovati in krepiti ledvice, mehur, nadledvično žlezo, kosti, zobe, možgane, vezivno tkivo ter hormonski sistem. Če primerjamo telo z drevesom, simbolizirajo ledvice korenine drevesa, ki predstavljajo zagonsko moč in sedež naše izvorne energije. V pričakovanju teh nas spremlja STRAH, ki si je izbral črno ozadje. Pri vsem tem nam narava pomaga, da poiščemo svoje ravnovesje in notranjo harmonijo.

Če si zastavljate vprašanja kot so, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, bo takrat pravi ČAS počitka, premišljanja in obnove. To je čas za rast v samoti, za iskanje odgovorov v nas samih.

Kaj bomo počeli? Na prav posebni lokaciji v osrčju Triglavskega narodnega parka (Bohinjska Bistrica) bomo izpeljali terapevtsko meditativni oddih, na katerem se bomo seznanili s terapevtskimi orodji in aktivirali svojo intuicijo skozi meditacijo in druge terapevtske tehnike.

Po spoznavnem srečanju se bomo predali meditaciji in zvočnim kopelim ter Terapevtski jogi. Seznanili se bomo z različnimi orodji za prebujanje naših intuitivnih darov in zaznav. V položajih terapevtske joge ob zvokih oceanskega bobna se nam resnično odprejo in pokažejo vsi naši aspekti, tako tisti zaželeni kot tisti, kateri niso ravno dobrodošli in nas na poti ljubezni in sreče le ovirajo. Pravilno je, da dovolimo vsem tem oviram in izzivom, da zapustijo naše življenje.

Največkrat se ujamemo v kolektivno zavest skozi katero poizkušamo slediti neki tujim željam in hotenjem, zato je tako zelo pomembno, da se osredotočamo nase in na naše lastne predstave o tem kdo in kaj smo. Zato je naša intuicija orodje s katerim se povežemo pravzaprav s seboj. Naše tihe želje iz »ozadja« so pravzaprav božanski šepet naše duše, ki nam na vsakem koraku, tudi skozi zunanje znake kaže pravo pot. Zato se bomo na oddihu predvsem posvečali razvoju naših intuitivnih zaznav, skozi duhovne prakse bomo zasejali seme, katero bomo potem tudi doma skrbno negovali, da se razcveti v čudovit cvet, naša duhovna pot pa se bo z vsakim dnem dvigala na višji nivo.

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje. Prav vsi se na nekem nivoji zdravimo (psihičnem, emocionalnem, fizičnem ali dušnem) in v dandanašnjem tempu življenja, ko vsi hitimo in se soočamo z vsakodnevnimi stresnimi situacijami, lahko terapevtska joga predstavlja tisto našo »oazo miru«, kjer vsa telesa harmonično preidejo v stanje globoke relaksacije in regeneracije celotnega organizma. Hkrati je odlična izbira za vse tiste, ki še potrebujejo nekaj nežnega in učinkovitega, da popeljejo svoje telo v ravnovesje in pri tem zmanjšajo vsakodnevni stres. Predznanja niso potrebna in dostopna je vsem, tudi za tiste, ki okrevajo po poškodbi.

Zvok, kot orodje za prebujanje globokih stanj zavest, odstranjuje vse zastoje in blokade, energetska, telesna in duševna neravnovesja, harmonizira občutke in energetske centre, osvobaja stres in strahove. Ko se uglasimo z zvoki narave, ki so od nekdaj najbolj zdravilni in sveti, se popolnoma zlijemo v enosti. S pomočjo zvoka se neravnovesja (toksičnosti, zastarela čustva, energijske blokade) v našem telesu samodejno sprostijo in ublažijo in s tem se aktivira proces “samozdravljenja”. Tako naredimo prostor novemu. Z našim namenom čiščenja, osvobajanja in ozaveščanja in sprejemanjem harmonije v življenju bomo našli pot nazaj bližje k nam samim.

Energijska izmenjava (za tri dni) 269 € za prijave do 25. 11. 2021 vključuje (redna cena za kasnejše prijave 299 €):

  • Namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 4* (možno doplačilo za enoposteljno sobo). Zaenkrat naj bo sama lokacija še presenečenje, ampak obljubim, da bo res idilično.
  • Prehrana (zajtrk - možn doplačilo za večerjo).
  • Celoten program (terapevtska joga, zvočne kopeli, meditacije, readingi, šamanska popotovanja), skratka vse, kar bomo tisti trenutek najbolj potrebovali.

Dodaten popust za vse tiste, ki že obiskujete naše dogodke ali storitve 10 %. V primeru, da s sabo povabite še koga obema priznamo 10 % popust.
MOŽNO JE TUDI KORIŠČENJE VAVČARJEV - BONOV ZA NOČITEV Z ZAJTRKOM in VEČERJO. V tem primeru je potrebno doplačati turistično takso in celotni program.

Prijave in več informacij:
– janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI
– info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...