10
marec

Umetnost biti srečen

Kdaj: 10. marca ob 18:15 do
10. marca 2021 ob 19:15
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira: Društvo E Priložnost
Kontakt:040 542037

44 ogledov

Sreča je stanje, ko smo energijsko v ravnotežju in imamo notranji mir. Težko je igrati resnično srečo. Zadovoljni in srečni postanemo takrat, ko spremenimo svojo notranjo pozicijo samokontrole in fokusiranja, se odpremo in sprejmemo kvalitetno življensko Energijo. Ko poskrbimo za močan pretok kvalitetne življenjske Energije skozi telo, si prenovimo, povečamo energijo in notranji mir, ter s tem poskrbimo za boljše zdravje, medsebojne odnose, srečo,…, dobimo rezultate na vseh področjih življenja. 

Namen predstavitve je, da se boste globoko sprostili in povezali z energijo. Približali vam bomo dejstvo, da je za kvalitetno življenje potrebno, da imamo mi kvalitetno Energijo.  Ker je zavestno sprejemanje Energije novo znanje, vas bomo povabili v trening povezave, ki ga v E Priložnost prakticiramo vsak dan.  

Več informacij boste dobili na dogodku samem.

Vljudno vabljeni!

 

PS.;  Ker bo dogodek potekal na daljavo, preko skypa, je zaželjeno, da se tudi vidimo in prižgemo kamere. Tako je zagotovljena boljša energijska povezava med nami, boljša komunikacija in pristnejše druženje, kolikor ja na daljavo le mogoče..............se vidimo in slišimo kmalu,.......!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kot društvo E Priložnost delujemo osmo leto. Zastopnik društva je Mateja Kotar, ki poleg Mojce Lampič in Nine Kotar vodi sproščanja in tretmane. Z redno uporabo energijske metode...

Nalagam...