12
maj

Umetnost biti srečen

Kdaj: 12. maja ob 18:15 do
12. maja 2021 ob 19:15
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira: Društvo E Priložnost
Kontakt:040 542037

33 ogledov

Sreča je stanje, ko smo energijsko v ravnotežju in imamo notranji mir. Težko je igrati resnično srečo. Zadovoljni in srečni postanemo takrat, ko spremenimo svojo notranjo pozicijo samokontrole in fokusiranja, se odpremo in sprejmemo kvalitetno življensko Energijo. Ko poskrbimo za močan pretok kvalitetne življenjske Energije skozi telo, si prenovimo, povečamo energijo in notranji mir, ter s tem poskrbimo za boljše zdravje, medsebojne odnose, srečo,…, dobimo rezultate na vseh področjih življenja. 

Namen predstavitve je, da se boste globoko sprostili in povezali z energijo. Približali vam bomo dejstvo, da je za kvalitetno življenje potrebno, da imamo mi kvalitetno Energijo.  Ker je zavestno sprejemanje Energije novo znanje, vas bomo povabili v trening povezave, ki ga v E Priložnost prakticiramo vsak dan.  

Več informacij boste dobili na dogodku samem.

Vljudno vabljeni!

 

PS.;  Dogodek bo potekal na daljavo, preko zooma. V primeru pa, da bodo ukinjene omejitve druženja, lahko ob isti uri pridete v našo dvorano na Medvedovo 28, Ljubljana Šiška, kjer sicer redno izvajamo treninge.

Predstavitev je brezplačna in vam z veseljem pomagamo. Da pa lahko predstavitev kvalitetno izvedemo, je pomembno, da se vidimo in slišimo. Zato naj bodo kamere vseh udeleženih vključene, kar nam omogoči pristen in živ kontakt in kar najboljšo izmenjavo informacij................lep pozdrav in na skorajšnje srečanje !

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kot društvo E Priložnost delujemo osmo leto. Zastopnik društva je Mateja Kotar, ki poleg Mojce Lampič in Nine Kotar vodi sproščanja in tretmane. Z redno uporabo energijske metode...

Nalagam...