22
april

Vadba in Napredna vadba Joge obraza

Organizira: KD Astra
Kdaj: 22. aprila ob 19:00 do
26. avgusta 2021 ob 19:45
Kje: Preko spleta
Prispevek:24 € x 3 / 12 obiskov
Organizira:KD Astra
Kontakt:Brigita: joga.sprememb@gmail.com, www.joga-sprememb.si

321 ogledov

Spoštovana »sijoča«!

Z redno in dosledno vadbo vzdržujemo tako mladosten videz obraza kot  zdravje. Balansiramo hormone, stimuliramo organe in možgane, itd. Metabolizem se regenerira.

Poteka pod vodstvom Brigite Lorenčič (1963), licenčne mojstrice joge obraza. Poučuje od leta 2012. 

Veselimo se vaše udeležbe in še bolj se veselimo koristi, ki jih boste dobili. 

Koledar dogodkov -  JOGA OBRAZA

1.     OSNOVNA VADBA    ob torkih ob 17. - 17.45 

                                            ob četrtkih ob 9. - 9.45  /  ob 19. - 19.45

2.     NAPREDNA VADBA  ob ponedeljkih ob 18. do 18.45h

 

Poteka redno, razen v času počitnic ter na dan polne lune.

Pogoj za vpis na napredno vadbo: končan »Osnovni ali Nadaljevalni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza« pri katerikoli učiteljici v Sloveniji.

 

Kje:    preko aplikacije Zoom v živo

Kdaj:  priključite se lahko kadarkoli

 

Cena: 24 € /cena ene vadbe je 8 € / možen nakup minimalno od 3  do 9 vadb

Cena: 3 x 24 € / cena ene vadbe je 6 € / kupite sklop 10 vadb 72 €, dobite jih 12

Priporočamo nakup 10 vadb, saj vam dve podarimo. Termini so fleksibilni, če ste v stiski s časom. 12 srečanj lahko izkoristite v roku 4 mesecev. Plačilo na tri obroke.

Plan za vadbo

- 30 minut / vadba Joge obraza z izviri imunskega sistema;

- 5 do 10 minut / bioritemska vadba za pripadajoč organ;

- 05 minut / sproščanje in umirjanje.

 

Prosimo za POTRDITEV udeležbe s pripisom kaj točno želite. Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Po potrditvi boste dobili predračun. Plačilo na trr. 

 

PODARITE SI NEKAJ KORISTNEGA ZASE! Saj vam samo konstantna vadbo prinaša koristi.

 

Tehnika je resnično zelo natančna

V kolikor ste se vaj naučile iz knjige, DVD-ja ali nimate opravljenega tečaja, programu vadbe ne bi mogli slediti in si lahko napravite nenamerno škodo..

Tehnika vadbe je resnično zelo natančna, specifična in edinstvena na svetu. 

V primeru, da vaj ne obvladate, vas na vadbi ne bomo učili, lahko pa vas opomnimo na kaj morate biti pozorni in kako nadoknaditi pozabljeno znanje.

 

Dva krat letno moramo intenzivno vaditi!

Krepili bomo globlje mišične plasti in nadgradili formo. Znanje bomo osvežili, nadgradili in intenzivno vadili. Dvakrat letno se toplo priporoča, da en mesec intenzivno vadite sami doma ali z našo pomočjo. Učinek podarjenih koristi bo zagotovo potenciran.

 

Ali je znanje zbledelo?

Končali ste tečaj pred leti ter vam je znanje skozi čas zbledelo. Dobrodošli nazaj na vadbo ali še enkrat na tečaj.

Morda niste bili dovolj vztrajni, natančni pri izvedbi vaj, del ali celotno vajo pozabili. Zato ste nezadovoljni, saj ni pravega uspeha. Dobrodošli v svet Joge obraza, saj si želite več uspeha v pomlajevanju in vzdrževanju.

 

Učite se preko spleta – ali delate pravilno?

V kolikor se učite preko spleta in ne veste ali delate pravilno. Morda ni pravih koristi, ki jih joga obraza prinaša v obilju in na vseh nivojih. Pridite in preverite pri mojstrici joge obraza ali delate resnično natančno in posledično učinkovito.  Na vadbi vas bo mojstrica popravljala in nadzirala, saj so mali popravki praviloma potrebni pri naših strankah.

 

Kritični predeli na obrazu in diagnostika

Hkrati se lahko dogovorite za osebno diagnostiko obraza, da boste dobili vaje za kritične predele na obrazu in nova navodila za vadbo.

 

Komentar udeleženke

Moj osebni zemljevid me je ponovno pripeljal na pravo pot. Znanka iz Savinine spletne šole me je povabila na Brigitino obnovitveno vadbo Joge obraza.


Čeprav jogo obraza izvajam (preko spleta) že dve leti, sem bila presenečena nad Brigitinim znanjem in pristopom. Z individualnimi korekcijami izvedbe določenih vaj, sem s pomočjo njenih nasvetov prišla do novih spoznanj.

Hvala za diagnostiko obraza in nasvete. Z veseljem jih bom upoštevala. In kaj je najpomembnejše, dobila sem energijo za ponovni zagon. BRIGITA, HVALA! - Petra

 

Bioritemska vadba

V sklopu osvežujoče ponavljalne osnovne vadbe se vključuje 8000 let star taoizem in nekatera osnovna načela kitajske umetnosti obnavljanja organizma. Mnoge od teh metod so bile nekoč znane le v malem krogu elite taoističnih mojstrov in njihovih izbranih učencev.

Ključni pojem je življenjska energija (Chi), ki se s preprostimi vajami vzburi in pomnoži. Življenjska energija kroži v meridijanih (energetskih kanalih) skozi telo in podpira zdravje, vitalnost, uravnoteženost in ustvarjalnost ter duševno izrazno moč.

Naučimo se prebuditi energetsko pretočnost do določenega dela telesa ob pravem času na pravi način. 

Letni čas posameznega organa (ledvica/zima, jetra/spomlad, srce/poletje, pljuča/jesen ter vranica/prehod med letnimi časi) pomeni čas, ko ta organ vlada drugim in ima največjo aktivnost. 

Taoistični mojstri so že pred tisoči leti odkrili šest zdravilnih zvokov, katerih vibracije vzdržujejo organe v optimalnem stanju in jih obnavljajo.  Več na vadbi.

  

Z veseljem te pričakujem. Bodi moj izziv.

Brigita Lorenčič (1963), mojstrica joge obraza

 

ORGANIZATOR

Sem Brigita Lorenčič (1963), mojstrica joge obraza. KORISTI: hormonsko ravnovesje, pomladitev organov, stimulacija možganov in mlajši videz obraza. LOKACIJE: MB, Slovenska Bistrica, Ptuj in Celje. SPLET: aplikacija Zoom


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...