23
september

Vikend prebujanja ženske esence

Organizira: NIAples
Kdaj: 23. septembra ob 15:30 do
25. septembra 2022 ob 17:00
Kje:
Prispevek:235€
Organizira:NIAples
Kontakt:timjan.mateja@gmail.com

109 ogledov

Na skrbno izbrani mirni lokaciji v istrskem zaledju, v osrčju pristne narave, te vabiva na VIKEND ODKLOP ZA ŽENSKO DUŠO, ki bo potekal od petka, 23. septembra, do nedelje, 25. septembra 2022, v Brezovici pri Gradinu. 

To bo vikend POTOVANJA VASE, kjer bo v procesu prebujanja ženske esence narava tvoja zaveznica, glasba tvoja zvesta spremljevalka in žensko srce balzam za tvojo dušo. Kjer boš našla varen, ljubeč prostor za tkanje dragocenih vezi sestrstva in odkrivanje virov notranje moči. Kjer boš celila rane preteklosti, odvrgla bremena vsakdanjosti in se čuječe prepustila večnosti trenutka.

Od jutranjega prebujanja, dihalnih vaj in različnih čuječnostnih tehnik, odmika v tišini ter povezovanja skozi glasbo in ples, do ženskega kroga ob večernem ognju ter ustvarjalnih tematskih delavnic.. vse to in še več bo nudil program, ki mu bova počasi odstirali tančico skrivnostnosti in tako poskrbeli, da boš odvrgla okove pričakovanj ter se popolnoma prepustila toku.

Različne izkustvene delavnice te bodo popeljale v svet čuječega RAZISKOVANJA globin ženskosti,  OPOLNOMOČENJA, PREBUJANJA ljubezni in hvaležnosti, PREPUŠČANJA toku in nenazadnje SAMOZDRAVLJENJA.

Program vikend odklopa bo pester in skrbno pripravljen z veliko mero pozornosti do negovanja ženske duše, a hkrati dovolj "ohlapen", da si boš lahko vzela čas za počitek, sprostitev v naravi, klepet, branje, savnanje ali preprosto uživanje ob zunanjem bazenu in nastavljanje jesenskim sončnim žarkom.

Ker nam vsakdan prinaša številne obveznosti, ki od nas zahtevajo življenje z "avtopilotom", bo vikend obenem priložnost, da spustiš vsa pričakovanja, se ne ukvarjaš z urnikom programa in se naravnaš v "go with the flow mood"

ZAUPAJ in SE NAMA PRIDRUŽI!

Mateja in Mariza

Več o programu in prijavi si lahko prebereš na:

Vikend prebujanja ženske esence

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

NIA Technique je čudovita plesna tehnika, ki združuje elemente plesa, borilnih veščin in tehnik samozdravljenja v koreografiji in glasbi. Spodbuja nas, da se povežemo ter prebudimo naše telo,...

  |  niaples.si/

Nalagam...