20
februar

Vikend tečaj radiestezije z Jožetom Munihom

Organizira: Društvo za dušo
Kdaj: 20. februarja ob 16:00 do
20. februarja 2021 ob 20:00
Kje:
Prispevek:180 EUR
Organizira:Društvo za dušo
Kontakt:064 108 107 ali info@zaduso.si

5 ogledov

VIKEND TEČAJ RADIESTEZIJE z Jožetom Munihom

Termin: 20.2. - 21.2.2021 v Celju - Gubčeva 6

Merjenje energetskega polja oseb in prostorov z nihalom je veščina, ki Vam bo vedno prišla prav in izboljšala kakovost  življenja.

Energija je pomemben vidik našega življenja, zato je dobro da jo znamo uravnovesiti in izmeriti energetsko stanje naših čaker in avre.  Energija je pomemben vidik našega življenja, zato je dobro da jo znamo uravnovesiti in izmeriti energetsko stanje naših čaker in avre. Na tečaju boste pridobili veliko znanja, ki je podkrepljeno s praktičnimi primeri. Z nihalom boste samostojno merili energetska polja prostorov in oseb.

Intenziven vikend tečaj radiestezije vam bo prinesel nova znanja in spoznanja! ♥

Sobota, 20. 2. 2021 –> 16.00–19.00
Nedelja, 21. 2. 2021 –> 10.00–13.00 in 15.00–18.00

V prvem delu se bomo učili osnov radiestezije, značilnosti radiestezijskih instrumentov, praktično preizkusili nihalo in delali z njim. Naučili se bomo kaj vse lahko izmerimo z nihalom, katere vrste sevanj in mrež poznamo kot tudi kateri so ukrepi za zaščito pred škodljivimi sevanji in vplivi.

V drugem delu bo vsak posameznik izmeril energijsko sliko prostora. Udeleženci bodo pod strokovnim vodstvom samostojno merili z nihalom in z meritvami zaznali energijsko stanje prostora.

Tretji sklop tečaja bo potekal v naravi. Poiskali bomo močne geomantične točke, se s to energijo povezali in izmerili posameznikovo energijsko stanje aure in čaker.

Po tečaju boste prejeli potrdilo Radiestezijskega inštituta Tolmin o uspešno opravljenem dvodnevnem osnovnem tečaju s kratko razlago česa natančno ste se naučili.

Prijave in informacije: izobrazevanje@zaduso.si ali 064 108 107
 
Cena tečaja: 180 EUR

Kaj pravijo naši tečajniki?
 
‘Osnovni tečaj radiestezije z g. Jožetom Munihom je bil enostaven, zanimiv in poučen. Preko predavanj dobili smo temeljno teoretsko podlago ter opravili več poskusnih merjenj notranjih in zunanjih prostorov ter vode. Seznanil sem s z bistvom radiestezije, sedaj pa me čaka še kar nekaj študija in praktičnih vaj, da bom lahko pridobljeno uporabljal v praksi.’
 
Marko

Več na: http://zaduso.si/tecaj-radiestezije/

ORGANIZATOR

Društvo za Dušo je skupina ustvarjalnih in srčnih prostovoljcev s strokovnimi znanji iz izobraževanja ter turizma, ki želimo krepiti ter širiti večne medčloveške vrednote. Naše delovanje delimo na...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...