12
november

Vrnitev DOMOV - retreat

Organizira: Vivine
Kdaj: 12. novembra ob 17:00 do
14. novembra 2021 ob 15:00
Kje:
Prispevek:260€
Organizira:Vivine
Kontakt:info@vivine.si ali 051 271 036

30 ogledov

Življenje se ne zgodi tebi, ampak zate. Zakaj ga ne bi doživeli, zaužili in živeli v najboljši meri?


DOM, nam vsem tako ljuba beseda. V današnjih časih se toliko pomembnejša. Vsi imamo svoj zemeljski, fizični dom, v katerem vsakodnevno prebivamo in imamo dom iz katerega dejansko izhajamo.


  Živa Leskovšek in Andreja Sentočnik Shrestha vas vabiva, da se nama pridružite na vikend oddihu polnem delavnic, meditacij, pogovorov, predvsem pa skupnem druženju, kjer bomo s pomočjo Vodnikov/Vodnic prispeli do svojega bistva, svoje duše.


Plast za plastjo bomo odstranjevali vse, kar je potrebno, da odide.
S skupnimi močmi in vsak posebej bomo gradili svoj novi jaz, ki je v bistvu naš dejanski jaz in je v nas že od nekdaj prisoten.  


Vse to s prvim korakom, ki je sprostitev. Ko sprostimo svoj um in telo, takrat lahko naša duša in duh začneta ustvarjati. Ko smo sproščeni vidimo bolj jasno. Ko smo sproščeni lažje manifestiramo in lažje najdemo svoj DOM, svoje BISTVO.  


Kako to storiti?  


To boste lahko spoznali skozi vikend oddih, ki ga pripravljala Andreja Sentočnik Shrestha in Živa Leskovšek.
Skozi različne meditacije, glasbo, naravo, jogo, kakav, pisanje, risanje, ples in predvsem druženje, se bomo skupaj sprostili in povezali s seboj.

  • Živa s pomočjo tehnik iz joge, zvočnimi meditacijami ter plesom pomagala do sprostitve telesa in uma.
  • Andreja pa vas bo s pomočjo Vodnikov/Vodnik odpeljala do svojega bistva.
  • Ob tem pa nas bo podpiral tudi CEREMONIALNI KAKAV. To ni navaden kakav, ki ga kupite v trgovinah, ampak čisto naraven kakav, vzgojen in obdelan po tradicionalni metodi Mayev. Kakav, kateri ima še vedno ohranjeno tudi svoje kakavovo maslo, ki skupaj z dobrimi in nameni odpre naše srce, poveča ustvarjalnost, zmanjša stres, dvigne energijo in produktivnost, hkrati pa je superživilo, bogato s prehranskimi koristmi. Zato mu pravijo tudi HRANA BOGOV.


 Kdaj? 12.-14. 11. 2021


 Kje? Izobraževalno-zdravilni Center, Lendava


 Želiš več informacij?  
Skoči na spletno stran, kjer najdeš celoten opis:
https://www.vivine.si/retreat-vrnitev-domov/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Dejstvo je, da nas veliko živi v stresnem okolju in da si vzamemo premalo časa zase in za svojo dušo. Zato sem tukaj jaz. Sem certificirana joga učiteljica...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...