16
junij

Yes! Bars delavnica! :)

Organizira: Delectus
Kdaj: 16. junija ob 9:00 do
16. junija 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240 €
Organizira:Delectus
Kontakt:delectus.net@gmail.com ali 040 669 737

8 ogledov

Bi si dovolil biti drugačen?

Bi si dovolil biti tako drugačen, da bi izstopal? Pa ne samo po obleki in frizuri. Če pogledaš okoli sebe koliko nasmejanih obrazov vidiš? Kaj, če bi lahko izstopal po tem, da bi bil zmeraj dobre volje in brez razloga? YES! :)

Koliko bi izstopal, če bi živel svoje življenje iz možnosti, ekspanzije in rasti? Barsi omogočajo vse to in še več... beri dalje..

Vabim te na enodnevno Access bars delavnico, kjer se bomo podali v energije razkrivanja, opuščanja in spreminjanja, ekspanzije, negovalnosti, možnosti, lahkotnosti in še in še...

Kaj so barsi? Barsi so negovalen tretma pri katerem nežno pritiskamo na 32 točk, ki se nahajajo na tvoji glavi. Vsaka izmed teh točk zavzema svoje področje…imamo točko za denar, kontrolo, kreativnost, zdravljenje, zavedanje, staranje in ostale. V vsaki točki so shranjeni podatki oziroma misli, čustva, občutki, omejitve, blokade, delovanja in drže, ki jo imaš v zvezi s točko, ki jo pritiskamo. Ob nežnem pritisku se zbrišejo podatki, vse nekoristne datoteke, kot da bi na računalniku pritisnil gumb za DELETE.

Znano je, da Barsi spremenijo električno funkcijo možganov. Če se spremeni delovanje tvojih možganov, kako se potem spremeniš ti?

Kaj se zgodi, če prejemaš barse? Tvoj um, dvomi in glasovi v glavi utihnejo...si bolj sproščen in lahkoten...stvari ti ne gredo tako na živce kot so ti šle prej... sodiš se manj... odnosi postanejo lahkotnejši... postaneš bolj samozavesten…rajši imaš sebe in svoje telo.. odpreš se energiji prejemanja, osebam, objemom, denarju, veselju, radosti, orgazmični energiji, negovalnosti in skrbnosti, življenju... opuščaš depresijo in stres... poveča se tvoje zaznavanje, vedenje, bivanje in prejemanje.... pridobiš prostor iz katerega začneš delovati drugače.. in še in še... v enem tretmaju lahko opraviš spremembe na več področjih. ♥

Na delavnici prejmeš še orodja s katerimi začneš delovati kot energijsko bitje, prejmeš energijsko vajo za timus in dva telesna procesa Exit stage left in Trizložne sekvenčne sisteme.

Delavnica je zelo intenzivna in energijsko nabita. Barsi so vstop v novo realnost, kjer lahko s popolno lahkoto izstopaš in siješ z vso močjo. Si pripravljen?

Vabljeni na Bars delavnico v Novo mesto!

Investicija vase: 240 eur, ponavljanje delavnice 120 eur.
Otroci do 15. leta imajo delavnico brezplačno - ob spremstvu starša.

Obvezne prijave zaradi omejitve prostora in masažnih miz, delectus.net@gmail.com, 040 669 737.

Delavnico vodi Sanija Selmani, Bars & Body process facilitator, CFMW

16. junij 2019,09.00 - 17.00 ure
Center 4me, Pot na Gorjance 5, Novo mesto
www.4me.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice, osebna srečanja, akaški zapisi, access barsi in telesni procesi, čiščenje entitet in demonov, meditacije, thetahealing,...


Nalagam...