Delectus
delavnice, osebna rast, meditacije

0 zahval     234 ogledov

Ali veste, da zavest lahko spremeni vsa stanja? Kakšno bi bilo vaše življenje, če ne bi več delovali na avtopilotu, ampak bi se začeli zavedati vaših izbir, s katerimi kreirate vaše življenje? Hkrati pa bi se začeli zavedati tudi možnosti, ki so vam na voljo in ne le omejitve iz katerih delujete? Zavedanje je voljnost in sposobnost biti popolnoma zavesten in prisoten na vseh področjih življenja.

Delectus ponuja spremembe, izobraževanja, Access orodja in telesne procese, s katerimi smuknete v drugačne možnosti. Access Consciousness® (dostop do zavedanja) je skupek orodij in procesov oblikovanih z namenom, da Ijudem omogočijo več zavedanja. Z njimi se začnete zavedati kaj je tisto kar je resnično za vas in kaj ni, kaj kreira več in kaj ne,... S temi orodji se življenje izboljša, spreminjate stvari katere vam niso všeč in telesa postanejo bolj zadovoljna in energična. 

Skozi različne delavnice in osebna srečanja, ponujamo Access barse, Access telesne procese in orodja s katerimi vstopimo v okno drugih možnosti.... Vabljeni! ♥

* Access Consciousness
* Bars delavnice in Bars tretmaji
* Delavnice in tretmaji Access telesnih procesov:
- MTVSS,
- korekcija vida,
- celični spomin,
- demolekularna manifestacija & molekularna demanifestacija,...
* Meditacije
* Čiščenje entitet in demonov

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Delectus s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...