12
junij

Za dolgo življenje brez bolezni - Združenje HumanUP

Organizira: HumanUP
Kdaj: 12. junija ob 17:00 do
12. junija 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:HumanUP
Kontakt:070871384

38 ogledov

Združenje HumanUP Slovenije, vas vabi na poletni festival NAMEŠČANJA ATLASA - PRVEGA VRATNEGA VRETENCA: “ZA DOLGO ŽIVLJENJE BREZ BOLEZNI”, ki se bo odvijal med 9. 6. in 16. 6. 2019 po Sloveniji.

Načetega zdravja ni lahko povrniti, poskusi pa običajno ne terjajo zgolj potrpežljivosti in časa, temveč tudi precej denarja. Zamaknjenost atlasa je vzrok skoraj vseh bolečin in bolezni, ki pestijo človeštvo. Le malo ljudi pa ve in se zaveda, da je pri večini oseb atlas zamaknjen ter, da je prav to osnovni vzrok zdravstvenih težav. Še manj pa je tistih, ki vedo, da se atlas postavi v nepravilen položaj že med razvojem fetusa. Na predavanjih, "Za dolgo življenje brez bolezni" vse to in še več! E❌KLUZIVNO v Slovenijo prihaja sam izumitelj HumanUP metode g. Predrag Đorđević, ki bo predaval po Sloveniji ter s svojimi slovenskimi atlasologi iz Združenja HumanUP izvajal brezplačne preglede (prvega vratnega vretenca) po HumanUP metodi. Pridite, postanite naš član in se pridružite posameznikom iz sveta slavnih, ki so si prav tako namestili atlas ter bodite soudeleženi pri manifestaciji zdravja in dobre volje.

Vstop PROST, poskrbljeno za INVALIDE ♿ Masaža zatilja & nastavitev atlasa je primerna tudi za OTROKE

Prisrčno VABLJENI!!!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Z naravno metodo namestitve atlasa po metodi HumanUP vam pomagamo pri: diskus herniji, osteoporozi, revmi, krčnih žilah, aritmiji, vrtoglavici, visokem ali nizkem krvnem pritisku, migrenah, hemeroidih, diabetesu, žolčnih...

  |  www.namestitev-atlasa-humanup.si/

Nalagam...