1
junij

Zbudi svojo žensko moč - vikend delavnica sprostitve z Devi Mohan

Organizira: Rei Center
Kdaj: 1. junija ob 10:00 do
2. junija 2024 ob 15:00
Kje:
Prispevek:320€
Organizira:Rei Center
Kontakt:info@reiceter.si, 069 977 336

540 ogledov

Vikend odkrivanja in utrjevanja lastne moči z Devi Mohan! Sproščujoč vikend, da v družbi Devi Mohan vzpostaviš notranji mir in ravnovesje.

V varnem ženskem krogu se bomo povezovale same s seboj in s svojo maternico, spreminjale vzorce, iskale mir v ravnovesju telesa in duha, prebujale starodavne ženske moči in si pomagale k bolj skladnemu hormonskemu stanju.

Vabim te na sproščujoč vikend, da v ženskem krogu vzpostaviš notranje ravnovesje in mir.

Sredi zelene narave na robu pragozda, s pogledom na pravljični grad Otočec je idealno okolje za odkrivanje in zdravljenje našega notranjega sveta.

Devi Mohan, izjemna duhovna učiteljica, ki poučuje jogo, zavestni ples in različna duhovna spoznanja, nas bo dva dni s preizkušenimi tehnikami vodila k odkrivanju in utrjevanju naše osebnostne in ženske moči.

Program:

Sobota 1. 6. 2024

10:00 Napitek zdravja za dobrodošlico

10:15 Zavestni ples, da se osvobodimo blokad (Devi Mohan)

12:30 Check-in, namestitev po sobah, ter možnost prijave na osebne terapije Mai-tri

13:00 Kosilo

14:00 Kaj čutim? – vodena izmenjava izkušenj in osebnih vpogledov (Devi Mohan)

15:30 Procesi negovanja ženske narave – delavnica (Devi Mohan)

17:00 Vpliv hrane na hormone – predavanje

(nutricionistka Janja Strašek )

18:30 Večerja

19:30 Očiščevalna meditacija z energetskim transferjem

vodena meditacija (Devi Mohan)

21:00 Savna in plavanje (po želji) in nočitev

21:00 Prej dogovorjeni individualni Mai-Tri tretmaji z Devi Mohan

Nedelja 2. 6. 2024

7:00 Dobro jutro v bazenu – vodena joga in meditacija

s poudarkom na drugi čakri oz. elementu vode (Devi Mohan)

• 8.30 Zajtrk

• 9:30 Prebudi boginjo v sebi - joga nidra (Devi Mohan)

• 11:00 Kaj čutim? – vodena izmenjava izkušenj in osebnih vpogledov

s skupinsko podporo (Devi Mohan)

• 13:00 Kosilo

• 14:00 Proces negovanja ženske rahločutnosti – predavanje

(Devi Mohan)

• 15:00 Zaključek programa

• 15:00 Individualni Mai-Tri tretmaji z Devi Mohan

 

Delavnice in predavanja bodo v srbo-hrvaškem jeziku.

Obroki bodo vegetarijanski.

Vse vsebine delavnic razen osebnih tretmajev:

• Napitek zdravja za dobrodošlico

• Darilo za dobrodošlico

• Zavestni ples, da se osvobodimo blokad (Devi Mohan)

• Vodena intimna izmenjava izkušenj z Devi Mohan

• Kaj čutim? - vodena izmenjava izkušenj in osebnih vpogledov

(Devi Mohan)

• Vpliv hrane na hormone – predavanje (nutricionistka Janja Strašek)

• Očiščevalna meditacija z energetskim transferjem

vodena meditacija (Devi Mohan)

• Dobro jutro v bazenu – vodena joga in meditacija s poudarkom na

drugi čakri oz. elementu vode (Devi Mohan)

• Prebudi boginjo v sebi - joga nidra (Devi Mohan

• Proces negovanja ženske rahločutnosti – predavanje (Devi Mohan)

Prijavi se še danes, ker je to najboljši trenutek, da narediš nekaj zase.

 

Udobje bivanja v Hotelu Šport Otočec (****):

• Nočitev v svoji sobi, razen v paketu prijateljic

• Sobota kosilo in večerja

• Nedelja zajtrk in kosilo

• Uporaba bazena

• Uporaba savne

• Uporaba interneta

• Brezplačno parkiranje

 

Cena celotnega paketa je 320EUR. 

V primeru, da se prijavita dve prijateljici skupaj, dobita za darilo 10 % popusta. 

 

Prijave in plačilo

Prijavite se prosimo na mail naslov : info@reiceter.si 

Za dokončno prijavo in rezervacijo prostora vam bomo poslali račun.

Lahko takoj plačate celoten znesek ali pa najprej samo 150 evrov in in preostanek najkasneje do 20. maja 2024.

Število mest je omejeno, zato vam predlagamo, da pohitite.

Več informacij:

V sodelovanju z Devi Mohan dogodek organiziram Petra Stojanovič, ustanoviteljica Rei centra (reicenter.si). Sem medicinska sestra, refleksoterapevtka in reikistka ter oseba, ki iz lastne izkušnje zelo verjame v blagodejnost dogodka, ki smo ga pripravile.

Za več informacij in prijave se obrnite na info@reiceter.si, www.reicenter.si ali na telefonsko številko 069 977 336.

 

DOBRO JE VEDETI 

Priporočena oprema:

• Podlaga za jogo

• Udobna oblačila za jogo

• Kopalke in brisača

• Nogavice in šal ali deka, da vas med jogo nidro

in meditacijo ne bo zeblo

• Zvezek, v katerega si boste lahko zapisali svoje vtise in novo znanje

• Stekleničko za vodo ali čaj

Kdo je Devi Mohan?

Devi Mohan je izjemna duhovna učiteljica, ki združuje številne vloge v svojem življenju - od žene, matere in humanitarke do učiteljice tradicionalne joge in terapevtke. Deluje tudi kot globalna ambasadorka, ter predsednica globalno aktivne dobrodelne fundacije ACT, ki jo je ustanovil Mohanji.

Devi je tudi soustanoviteljica projekta World Womanhood Project, kjer kot navdihujoča govornica in voditeljica Ženskih krogov deluje na mednarodni ravni. Njena duhovna pot poudarja celostni pristop, ki vključuje ravnovesje med jinom in jangom ter življenje v skladu z najvišjo resnico posameznika.

Njena avtobiografija “Home for a Refugee” odraža njeno srčnost, predanost preobrazbi in življenju v skladu z duhovnimi vrednotami. Njeno partnerstvo z Mohanjijem povezuje medsebojna podpora in predanost služenju človeštvu.

Devi vabi vse, da se pridružijo njeni poti preobrazbe in sledijo filozofiji življenja, ki jo zastopa njen ljubljeni Mohanji - “živi osvobojeno in zapusti (ta svet) osvobojen”.

https://devicircle.org/teacher/8a49289b-84d2-41f9-9784-95d5a99e1826 

O dogodku

Devi Mohan, učiteljica joge in zavestnega plesa, mednarodna predavateljica in terapevtka je pripravila program za ženske, ki se imenuje Devi krog. Namenjen je grajenju ženske moči, zdravljenju, spreminjanju vzorcev, iskanju miru in ravnovesja telesa in duha, ravnovesju hormonov, povezovanju, rasti ter prebujanju starodavne ženske moči. Doživetja in preobrazbo bo podprlo mirno in čarobno okolje Otočca in hotela Šport.

Udeleženke se bodo povezale s svetim prostorom maternice in izvedele več o njeni moči. Devi jih bo vodila skozi posebne meditativne procese ( joga nidra ) in gibanje telesa, kot so zavestni ples in tradicionalna joga s poudarkom na sakralni čakri (vodni element) telesa, kjer prebiva večina naših blokad.

Cilj druženja je vstopiti v prostor globoke ženske ranljivosti, kar omogoča samozdravljenje. Ženske bodo v manifestaciji uravnovesile moške in ženske prvine, ki jih nosijo v sebi, in tako celile rane iz znane in neznane preteklosti.

Med programom bo Devi inicirala deljenje globokih spoznanj, ki izhajajo iz neposrednih življenjskih izkušenj. Znotraj močnega in varnega Devi kroga se lahko sprožijo nova in nepričakovana spoznanja.

Devi bo iz nedavno objavljene avtobiografije „Home for a Refugee“ delila tudi nekatere globoke teme, povezane s svetim ženskim principom, in z načini izhoda iz vloge žrtve. (Če bodo udeleženke želele, bodo lahko kupile njeno podpisano avtobiografijo v angleščini ali srbščini.)

Podrobnejša razlaga nekaterih tehnik: 

Opomba: Za nobeno od vsebin delavnic ne potrebujete predznanja.

Zavestni ples

Zavestni ples je izjemno učinkovita meditacija skozi svobodno, nestrukturirano gibanje s pomočjo glasbe. Kot močna tehnika uravnoteženja čaker, zavestno plesanje prebuja vertikalno dimenzijo zavesti. Oseba pleše popolnoma osredotočena vase. Rezultat je sproščenost in lahkotnost, ki traja še več ur po samem plesu. Med tem čudovitim procesom pride do globoke notranje usklajenosti, ker okrepimo in uravnotežimo vsako čakro in se vertikalno povežemo z višjo zavestjo. Ples zaključimo s posebnim prenosom energije, ki nas vodi v še večje globine zavesti.

Joga Nidra “Prebudi boginjo v sebi”

Skozi to posebno jogo nidro nas bo Devi vodila v globoko povezavo s svetim prostorom maternice in nas opogumila, da se bomo lažje soočile z vsakim življenjskim izzivom. Če krepimo povezavo z maternico in notranjo zavestjo (sakshi bhaav), torej s ključem do naše sposobnosti, se lažje spopadamo z izzivi vsakdana. Poleg notranjega zdravljenja, samosprejemanja, večje samozavesti in sposobnosti postavljanja zdravih meja, joga nidra uravnoteži levo in desno stran možganov ter izboljša procese samozdravljenja. Devina Joga nidra temelji na starodavni metodi učinkovite, progresivne sprostitve in zavestnega jogijskega spanja. To je čudovita metoda notranjega čiščenja in uravnoteženja, ki se izvaja v alfa stanju zavesti.

Osebni tretmaji metode Mai-Tri

Med programom bo Devi na voljo tudi za posamezne Mai-Tri tretmaje, kar je odlična priložnost, da se poglobite v čiščenje in odkrivanje vaših ključnih težav, s katerimi se morda spopadate. Mai-Tri metoda močno izboljša naravne, samozdravilne sposobnosti prejemnika v procesu obnavljanja notranjega ravnovesja na vseh ravneh bivanja. To je močna metoda globokega čiščenja in harmonizacije, pri kateri se odstranijo globoko zakoreninjene podzavestne blokade, tudi iz najsubtilnejše plasti našega obstoja – vzročnega telesa –, kjer se shranjujejo semena karmičnih vtisov.

LOKACIJA: Hotel Šport Otočec

Sredi živahnih dolenjskih gričev, na robu pragozda, s pogledom na pravljični grad Otočec, leži hotel Šport. Odlična lokacija za številne aktivnosti v naravi in bližina nekaterih najlepših pohodniških poti mu je prislužila naziv pohodniško-kolesarski hotel. Hotelska kuhinja temelji na bioloških sestavinah, ustvarjalnosti in ljubezni do hrane.

Na Otočcu lahko vse leto plavate v bazenu. Notranji bazen hotela Šport s površino 200 kvadratnih metrov omogoča sproščanje v priznano učinkoviti termalni vodi, poseben užitek pa je tudi razgled na zeleno okolico. V zastekljeni dvorani ob bazenu je prostor za počitek z udobnimi počivalniki in s prehodom na zunanjo teraso. V sprostitvenem centru v hotelu Šport sta tik ob bazenu tudi turška in finska savna.

https://www.terme-krka.com/si/sl/ 

 


Ne zamudite priložnosti za osebno preobrazbo in dovolite, da vas Devi Mohan popelje skozi čarobno potovanje v žensko moč.

Za več informacij in prijave se obrnite na info@reiceter.si , www.reicenter.si ali na telefonsko številko 069 977 336.

Srčno vabljenje!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Rei center- center boljšega počutja in življenjske energije. Pri nas se lahko spet povežete sami s seboj z refleksoterapijo, reiki sproščanjem in Bachovimi kapljicami.

Nalagam...