25
marec

Ženski vikend na Pohorju

Organizira: Dotik lahkotnosti
Kdaj: 25. marca ob 9:30 do
26. marca 2023 ob 17:00
Kje:
Prispevek:195,00 EUR z 1x nočitev v Hotelu Tisa*** s polpenzionom in prigrizki, savno ,...
Organizira:Dotik lahkotnosti
Kontakt:info@dotiklahkotnosti.si

481 ogledov

Kajti avtentična ženska je v modernem Zahodnem svetu že davno izginila, današnje moderne ženske, pa so velikokrat v moških energijah. Kar seveda ni nič narobe, vse dokler ne spoznamo, da večino svojega časa namenjamo drugim, še posebej moškim.

Brez resnične lepote naravne ženskosti, ki obstaja v vseh nas Ženskah, ne moremo obstajati.

Kriza ženske identitete, s katero se zmeraj več ženske populacije sooča, ni nič drugega kot izguba stika s svojo avtentično žensko naravo.

Zato je dobro najti tiste spodbude, ki nam prevetrijo misli in nas nagovarjajo k rasti, spodbudijo samozavest in nas vrnejo v ustaljene tirnice, predvsem pa nazaj k sebi.Ko smo pripravljene iti do konca v odkrivanju lastne šibkosti, nam notranji viri naše ženske moči spet postanejo dostopni.

Potem nas ta ista moč, ki nas je vlekla nazaj in ustavljala, lahko povleče naprej.

Druženje z ženskami, ki si želijo enako kot ti, se želijo osvoboditi primeža sodobnega načina življenja in spet začutiti notranji ritem sebe, ritem ženske in svojih potreb, je zato še kako dobrodošel v današnjem času.

Le tako lahko pridemo v stik s svojo avtentično naravo, z žensko energijo ter z ljubeznijo do sebe. Da se povežemo s sabo, z naravo, se začutimo, se negujemo in kar je najpomembneje, da se cenimo in cenimo svoj čas, ki nam je vsem dan, da ga izkoristimo zase.

Zato je Ženski vikend na Pohorju, ki se bo odvijal od 25. do 26. marca 2023 v objemu tisinih dreves, več kot dobrodošel. Saj ti bo omogočil povezanost z globoko naravo ženske duše in te ponovno povezal s sabo.

Na tem vikendu, pa ne boš odkrivala le sebe, spuščala oklepe in ujetosti sodobnega načina življenja, ampak se boš tudi dala malo na OFF od vsega skupaj, si nabrala novih moči, napolnila baterije in se prepustila prijetnemu sproščenemu ženskemu druženju.

In zakaj bi to naredila?
Ker je skrajni čas ZATE!

Saj ko si srečna TI, so srečni tudi drugi.

Ko si zadovoljna TI, so lahko zadovoljni tudi drugi okoli tebe (družina, sodelavci, prijatelji).

Kajti le SREČNA in ZADOVOLJNA ženska je tista, ki lahko daje več in sprejema več.

In kdaj, če ne zdaj, na tole čudovito pomlad, natančneje v mesecu marcu, ki je namenjen ravno nam ženskam, je čas, da presekaš začarani krog in se znebiš napetosti, utrujenosti, izčrpanosti, nezadovoljstva in občutka nemoči, v katerem morda trenutno si ali pa se vsake toliko uloviš?

Čas je da poskrbiš ZASE!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

SIMONA EMERŠIČ, Refleksoterapevtka, praktik in facilitator za Access Bars , praktik Tibetanske masaže vratu in glave po sistemu Lone Sorensen, praktik masaže 5 kontinentov, Expanse terapije, trener za...

  |  www.dotiklahkotnosti.si
Nalagam...