Dotik lahkotnosti
refleksoterapija, access bars, access consciousness

0 zahval     205 ogledov

SIMONA EMERŠIČ, Refleksoterapevtka, praktik in facilitator za Access Bars ter praktik za ostale Access Consciousness telesne procese

Sem refleksoterapevtka, praktik in facilitator za Access Barse ter praktik za ostale Access Consciousness telesne procese. Med drugim, sem raziskovalka življenja in vsega dobrega ter koristnega, kar nam ponuja tako svet kot življenje.

  • Si tudi ti ena ali eden izmed tistih, ki iščeš orodja in tehnike, tako zase kot za svoje bližnje, ki ti bodo pomagala do boljšega življenja? 
  •  Želiš le odkriti način, kako se preprosto odklopiti in prepustiti svoj um in telo, da odplavata drugam? 
  • Bi rada odkrila/odkril spremembo ali dodatno orodje za tvoje delo, ki ti bo olajšalo in razbremenilo skrbi? Verjemi, vse to sem dolga leta iskala in raziskovala tudi sama. 

Zato ti pri tem lahko pomagam. V mojem življenju je bilo nekaj časa vsega preveč. Bilo je preveč bolečine, strahu, žalosti, zlorab, bolezni, slabih odnosov… Namreč, ko se tako kot jaz, vse življenje bojuješ z določeno boleznijo in travmami, ki so posledica slabih družinskih odnosov, se ti vse to še samo kopiči v življenju.

 In ravno to te kasneje pripelje do situacij in spoznanj, ko se samo še vprašaš: »Kaj še lahko naredim, da to spremenim?«

 Moj odgovor je bil, da vse to premagam in tudi odstranim iz mojega življenja. 

In veš kaj? Uspelo mi je!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Dotik lahkotnosti , Simona Emeršič

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...