Dotik lahkotnosti
refleksoterapija, access bars, masaže, energetski tretmaji, delavnice, izobraževanja

Dotik lahkotnosti, Osebne storitve, Simona Emeršič s.p.

Grajenščak 59
2250 Ptuj

0 zahval     490 ogledov

Kdo sem?

Sem Simona Emeršič, rojena štajerka, žena, mama, podjetnica, po duši  raziskovalka, ki  že 25. let uživa v raziskovanju in odkrivanju vsega, kar lahko izboljša tvoje in moje življenje ter počutje. 

V zadnjih 5. letih pa sem tudi izvajalka različnih metod in tehnik, ki pomagajo tako meni, kot tudi mojim strankam izboljšati zdravje, dvigniti svojo energijo, se znebiti marsikatere bolečine ali zdravstvene težave, premagati tesnobo, strah, izboljšati odnose, poslušati svoj telo. Ter preprosto živeti vsak dan polno, srečno življenje in biti v hvaležnosti za vse kar nam je dano, kar smo doživeli, preživeli in še odkrivamo.

Že kot otrok sem namreč vedela, da je moje poslanstvo ponuditi temu svetu nekaj več. To pa je,  pomagati ljudem, ki to iščejo in si želijo spremeniti življenje na bolje.

Moja ljubezen do sedanjega poslanstva, pa se je med drugim razvila, ker sem iskala naravne in telesu prijazne pristope za svojo bolezen. Že od rane mladosti nemreč živim z epilepsijo, zaradi katere sem veliko časa preživela v bolnišnicah, prejemala zdravila po katerih sem se velikokrat počutila še slabše in v zadnjih letih postala še veliko bolj razdražljiva, kot tudi imunsko neodporna na druge bolezni.

Zato sem se odločila, da najdem rešitev za svoje težave. In to mi je tudi uspelo!

Te zanima kako?

Tako, da sem zadnja leta svoj prosti čas in energijo posvetila različnim izobraževanjem in usposabljanjem, ki so mi pomagala, da sem se sama bolje počutila, se znebila bolečin in težav, s katerimi sem se soočala, ter se obenem opogumila stopiti na novo pot. 

Tako sem v nekem trenutku  začutila, da tehnike in znanja, ki so meni tako izboljšala Življenje, delim tudi z drugimi. In tako sedaj od leta 2019 intenzivno, ter z velikim veseljem in radostjo svoj čas namenim temu, da tako tebi, kot vsem ostalim nudim različne masaže, tretmaje,  delavnice in individualne posvete za boljše počutje in bolj kvalitetno zdravje, v mojem salonu Dotik lahkotnosti na Ptuju. 

Obenem pa ti s temi tretmaji in masažami omogočam, da sebi nameniš svoj čas in se v mojih prostorih Dotika lahkotnosti res sprostiš ter napolniš z novo in svežo energijo, ki jo vsakodnevno potrebuješ za opravljanje dela, kot tudi za tvojo družino in prijatelje.

Svoje znanje, veščine in tehnike, pa sedaj po novem  predajam tudi kot trener za vodenje delavnic v podjetjih, za zdravje na delovnem mestu ali na Teambuilding-ih, ipd. 

Skratka za organizacije, ki želijo svojo vrednost podjetja ali posla povečati s tem, da so duševnemu zdravju naklonjeno delovno okolje, ki svojim zaposlenim nudi več.

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Dotik lahkotnosti, Osebne storitve, Simona Emeršič s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...