21
april

Zvočna kopel - sidranje harmoničnega in božanskega partnerstva

Organizira: Renata Damiš
Kdaj: 21. aprila ob 18:30 do
21. aprila 2024 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20 EUR
Organizira:Renata Damiš
Kontakt:info@aurori.si

94 ogledov

Mnogi izmed vas hrepenite po globokem, povezanem, predanem in harmoničnem, nekateri tudi po božanskem - svetem partnerstvu oz. odnosu. Želja pa takšnih odnosih in partnerstvu ne izhaja samo iz naše osebnosti, ampak čutimo tudi v svojem duhovnem zavedanju, v naših kosteh in z vsako celico našega bitja, da to je mogoče, da nam je namenjeno in da bomo takšno partnerstvo v svojem življenju doživljali in izkušali tudi mi.  

A da takšno takšno osebo in takšno partnerstvo sploh lahko pritegnemo v naše življenje, moramo biti zares pripravljeni, hkrati pa moramo spustiti vse stare omejujoče vzorce, ki nas zadržujejo v naših osebnih in kolektivnih prepričanjih, da je bolje biti sam, da za življenje v dvoje nismo, da odnosi zaradi preteklih negativnih izkušenj za nas niso in ne morejo biti lepi, da zanje ni pravi čas ali da preprosto to ni mogoče.

Vse dokler živimo v privzetih omejujočih prepričanjih, smo prikrajšani za vse lepe izkušnje življenja, doživetja in spoznanja, ki so v dvoje  toliko lepša, hkrati pa doseganja nekaterih nivojev niti niso mogoča, dokler jih živimo zgolj sami. Koliko več lahko ustvarita,  skreirata in doživljata, ko se najdeta dva zares zrela in polna posameznika, ki se sicer zavedata svojih omejitev, a sta jih hkrati oba pripravljena preseči in aktivno delovati v smeri obojestransko izpopolnjujočega odnosa.  

Harmonično ali božansko partnerstvo zahteva seveda konstanten razvoj in rast. Vse na tem svetu čemur ne posvečamo svoje pozornosti ali v tisto smer ne vlagamo svoje energije, je podvrženo neuspešnosti ter koncu in edini izgovor, da nam  nekaj ne uspe ali da nam ni uspelo,  se nahaja edino in samo globoko v nas.

Vse dokler ne presežemo svojih starih omejitev, pritegujemo v svoje življenje boleče, toksične ali površinske odnose, plehke, nezrele in čustveno nedostopne osebe, ki na pravo ljubezen niso pripravljene,  si morda postavljamo prenizke standarde, česa smo vredni in kaj vse si zaslužimo  ali pa smo zaradi svojih takšnih ali drugačnih strahov pred ponovnim razočaranjem raje še naprej sami, ne odpremo svojega srca osebam, ki pa so pripravljene svoje srce odpreti nam in se s tem prikrajšujemo za vsa nova doživetja v življenju, ki so možna samo v dvoje.

Da lahko v naše življenje pritegnemo najbolj harmonično in božansko partnerstvo, je pomembno, da poznamo našo pot, naše želje in standarde in da z vsako celico našega bitja spoznamo, da nekaj v naši preteklosti nikoli ni delovalo in da ne deluje. Šele takrat lahko svojo pozornost in energijo v polnosti usmerimo v odnose, ki pa so lepi in harmonični.

Na naša vrata lahko potrka največja ljubezen našega življenja pa jo bomo gladko zavrnili, je ne bomo niti prepoznali in je ne bomo niti malo spustili blizu.

Zgolj mi sami smo tisti, ki kreiramo svoje življenje, smo odgovorni zanj in odločamo o tem, kakšna bo naša  prihodnost. Ob koncu našega življenja bo pomembno samo to, kaj smo se naučili in koliko smo v tem življenju ljubili in si dovolili biti ljubljeni.

Na naslednji zvočni kopeli bomo zato priklicevali in sidrali v naše življenje harmonično in božansko partnerstvo.

Klic na to zvočno kopel boste začutili vsi tisti, ki vam je dovolj in vsi tisti, ki ste resnično pripravljeni.

Dovolj vseh toksičnih, plehkih, površinskih odnosov, dovolj življenja v ednini ali pa dober odnos oz. dobro partnerstvo že živite pa ste resnično pripravljeni in ga želite dvigniti na še nov višji nivo.

Kar iščemo mi, z vso enako intenzivnostjo in namero išče tudi nas. V kar verjamemo, da je za nas možno in mogoče, tisto tudi pritegujemo v naše življenje.

Na zvočni kopeli bomo dvignili naše zavedanje, se osvabajali naših starih omejujočih prepričanj in prepričanj kolektivne matrice ter nato integrirali vsa spoznanja še globlje v našo bit.

Vsakokrat, ko dvignemo svojo zavest, s tem pomagamo dvigniti nivo zavedanja tudi našemu partnerju, ki obstoja harmoničnega ali božanskega partnerstva morda še ni ozavestil ali pa s svojo svetlobo privlačimo in pritegujemo v naše življenje osebe, ki pa na takšne odnose so pripravljene.

KDAJ IN KJE?

Zvočna kopel s priklicem in sidranjem harmoničnega in božanskega partnerstva  bo potekala  v NEDELJO, 21.4.2024 ob 18.30 uri, v prostorih STUDIA VITAL V MB.

Vse informacije prejmete na mail dan pred dogodkom.

KAJ NAS ČAKA?

Na zvočni kopeli bomo z meditacijo dvignili nivo našega zavedanja, se osvobajali starih in omejujočih prepričanj glede partnerstva in odnosov, se odpirali harmoničnemu in božanskemu partnerstvu, nato pa vse procese še globlje integrirali vase ob zvokih tibetanskih posod, koshi zvončkov, oreščkov, afriškega kostanja, oceanskega, šamanskega bobna in deževnika ter se tem občutjem popolnoma prepustili.

Zvočna kopel priklica in sidranja harmoničnega in božanskega partnerstva, bo primerna tako za samske pa zares nočete več biti in si iskreno želite harmoničnega življenja v dvoje kot tudi za tiste v vezi, ki svoj odnos želite dvigniti na višji nivo.

Ob koncu zvočne kopeli bo vsak izmed udeležencev dobil tudi svojo ljubezensko karto oz. sporočilo na področju ljubezni.

Kopel bomo izvajali v manjši skupini, prijave sprejemam do zapolnitve mest, potem skupino zaprem.

KAJ POTREBUJETE?

Oblečeni pridete večplastno v topla, lahkotna oblačila, zgornji deli naj bodo brez nakita in zadrg, seboj si prinesete vse podloge za ležanje, deke in blazine za čim večje udobje.

Vse potrebne informacije vam pošljem ob prijavi na mail dan pred dogodkom.

Vaša edina naloga je, da se čim bolj sprostite, uživate ter se ob mojem vodenju odpirate vibracijam in občutkom, ki se bodo prebujali v vas.

Vzemite si čas zase in pridite!

OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA NA:

- info@aurori.si

- GSM: 040 270 996

 

Prispevek: 20 EUR

Upokojenci, brezposelni, študentje: 15 EUR

 

PRISRČNO VABLJENI!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Intuitivna svetovanja in vpogledi v karte, skupinske meditativne zvočne kopeli in individualne zvočne masaže s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili, kundalini yoga, meditacija, dihalne tehnike


Nalagam...