Renata Damiš
intuitivna svetovalka, zvočna terapevtka, učiteljica kundalini yoge, pranayame in meditacije

0 zahval     315 ogledov

Izvajam intuitivna svetovanja, usmeritve, uvide in vpoglede iz kart ter skupinske meditativne zvočne kopeli in individualne zvočne masaže s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili.

INTUITIVNI CELOSTNI VPOGLEDI IN SVETOVANJA IZ KART

KAJ JE INTUITIVNI VPOGLED IN KOMU JE NAMENJEN?

Intuitivno svetovanje in vpogled v karte  je namenjen vsem, ki potrebujete globlje odgovore in usmeritve v vseh svojih trenutnih življenjskih situacijah, bodisi na področju partnerstva, zdravja ali poslovnega področja. Na vpogledu boste pridobili usmeritve, napotke in potencialne uvide za prihodnost z višjega duhovnega vidika, pridobili višje razumevanje vseh situacij svojega življenja, spoznali zakaj se vam določene situacije v vašem življenju nenehno ponavljajo ter na njih pogledali z drugačne višje perspektive, predvsem pa se naučili bolje prisluhniti svoji intuiciji, slediti svojemu notranjemu glasu in glasu vašega duhovnega vodstva. Prav vsi imamo dar notranjega glasu ter sposobnost intuicije in čutenja, ki nas vodi in usmerja po poti, ki je najboljša za nas z višjega duhovnega vidika, a ga pogosto preprosto preslišimo ali ga pripišemo svoji domišljiji.

Vpogled in intuitivno svetovanje poteka v obliki pogovora na podlagi vaših vprašanj, ki jih zastavite na katera potrebujete odgovor, iz različnih kart, predvsem angelskih, orakeljskih in tarot kart, ki jih uporabimo kot intuitivni pripomoček, da pridobimo odgovore na vprašanja, ki jih iščete - tista, ki jih zastavite sami in tista, ki jih morate slišati, da boste lažje napredovali po poti svojega dušnega poslanstva, v povezavi z vašimi angeli in duhovnim vodstvom. Ob svetovanju boste pridobili večjo jasnost v različnih situacijah svojega življenja,  razblinili nekaj svojih dvomov, lažje naredili spremembe, ki jih želite narediti v svojem življenju ter spoznali kam vas vodi vaša življenjska pot.

Intuitivno svetovanje in vpogled v karte je primeren,  ko želite pridobiti odgovore na svoja vprašanja,  jasnejši vpogled in potencialne uvide za prihodnost v katerikoli situaciji vašega življenja bodisi partnerstva, zdravja, posla, financ, kariere, ob življenjskih prelomnicah, bolje razumeti zakaj se vam dogajajo določene stvari v življenju ter spoznati kam vas vodi vaša življenjska pot in glas vaše duše.

Daljši ca. 45-minutni vpogled izvajamo osebno v prostorih Templja srca v Mariboru ali v živo preko Zooma (potrebujete zgolj računalnik ali pametni telefon) po predhodnem dogovoru. Vpogled preko Zooma poteka v udobju vašega doma, pri čemer vam po predhodnem dogovoru na vaš e-mail posredujem povezavo, na kateri se ob dogovorjenem terminu dobimo.

V kolikor celostnega vpogleda ne potrebujete, se je možno dogovoriti tudi za krajši ca. 20-minutni vpogled, kjer pogledamo zgolj eno vprašanje oz. eno področje. 

ZVOČNE TERAPIJE S TIBETANSKIMI POSODAMI IN OSTALIMI HOLISTIČNIMI GLASBILI

KAKO DELUJEJO?

Zvok tibetanskih posod dokazano zdravilno deluje na naše telo, saj v nas aktivira vzpostavitev ponovnega stika s samim sabo, aktivira v nas globlja stanja zavesti ter vzpostavlja v našem telesu večjo pretočnost energij oz. energijskih centrov, meridianov in nadijev, ki krožijo in tečejo po našem telesu, s čimer svoje telo naravno podpremo v procesih zdravljenja. Z zvočno kopeljo ter zvočno masažo se močno globinsko sprostite, prečistite, harmonizirate, v svojem telesu ponovno vzpostavite notranje ravnovesje, se aktivirate na svoje prvobitne frekvence in s tem v svojem telesu sprožite procese zdravljenja.  

 INDIVIDUALNA ZVOČNA MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODAMI  

V individualni zvočni masaži  igram in s tibetanskimi posodami ca. 55 min drsim po celotnem vašem telesu, tako da ste skoraj 1 uro individualno deležni res globinske sprostitve, intenzivnega zvoka in nežnih zdravilnih vibracij, ki ne samo globinsko sproščajo vaše telo, ampak tudi uravnovešajo vaše čakre in vaš energijski sistem.

Zvočna masaža s posodami temelji na starodavnih modrostih starih več tisoč let. Pri zvočni masaži s posodami, ki jih igramo, na lahno drsimo po celem telesu. Barvit spekter tonov, ki jih posode ob igranju tvorijo, potuje po celem telesu in polni ter zdravi vse vaše celice in atome s pozitivnimi visokimi vibracijami in informacijami. Posode namreč pojejo zvok, ki prebuja izvorne informacije zapisane v DNK in aktivira naše prvobitne zapise. Zvoki holističnih glasbil aktivirajo naše prvinske frekvence. Pospeši se naš krvni obtok, limfa, z njimi aktiviramo globoko sprostitev ter posledično celično obnavljanje.

Potopili se boste v čudovite magične zvoke, ki bodo zdravili vaše telo, um in duha. Ob zvočni masaži boste začutili globinsko celostno sprostitev, saj vas bodo posode, ki bodo drsele po vašem telesu, s svojimi nežnimi zvočnimi vibracijami in valovi ponesle v globoko alpha in theta stanje, sprostitveni tretma pa bo zdravilno oz. ugodno vplival na meridiane oz. energetske poti v vašem telesu, uravnovesil vaše čakre, prebudil vašo intuicijo, zmanjšal stres, živčno napetost, fizične bolečine, sprostil in zmehčal vaše mišice, izboljšal vaše spanje, obnovil notranjo harmonijo in pogladil vašo auro, po sprostitvenem tretmaju pa se boste počutili kot prerojeni, polni energije, miru, povezani sami s sabo in pripravljeni na nove izzive.

Vaša edina naloga ob prihodu na tretma je, da se sprostite in uživate, vse ostalo bodo naredile pojoče posode s svojimi pomirjujočimi zvoki. Zvočni tretma se izvaja na masažni mizi.

SKUPINSKE MEDITATIVNE ZVOČNE KOPELI

V ca. 1 do 2 urni trajajoči zvočni kopeli najprej globoko sprostimo naše telo z namensko ca. 20 - minutno meditacijo ( uravnovešanje čaker, odpiranje srca, odpiranje višjim vibracijam, spuščanje starega,...), nato se prepustimo zvokom tibetanskih posod, s katerimi ste deležni mini zvočne masaže, zvokom koshi zvončkov, afriškega kostanja, oceanskega in šamanskega bobna in deževnika, s katerimi se globinsko sprostimo, se globoko povežemo sami s sabo in naše čakre še dodatno prečistimo in uravnovesimo. Zvočna kopel se izvaja ca. 2 krat na mesec v prostorih KS Malečnik in studia Vital na Kardeljevi v Mariboru. Indormacije o vsakokratnem dogodku so objavljene na FB strani Vpogled v karte.

Vse storitve izvajam po predhodnem dogovoru in prijavi.

VABLJENI!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Vpogled v karte

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...