22
december

Zvočna manifestacija z dušnim sporočilom

Organizira: Studio Sandra
Kdaj: 22. decembra ob 10:00 do
22. decembra 2021 ob 21:00
Kje:
Prispevek:20 eur na osebo
Organizira:Studio Sandra
Kontakt:sandra.majcen@gmail.com

6 ogledov

Kdaj? SREDA, 22.12.2021 OB 19tih
Kje? STUDIO SANDRA, Tomažiči 32, 6276 Pobegi - Sveti Anton
IN ON LINE S POSNETKOM
Zimski solsticij – dan za spremembe


Zimski solsticij je dan v letu, ko se sonce pojavi nizko na nebu in imamo v vsem letu najmanj svetlobe. Ta prelomen dan lahko izberete za vaš začetek drugačnega, boljšega življenja.
V tem dnevu je simbolično prisotno največ teme v nas, zato se lahko sprehodimo po naših "globinah" in odvržemo vse tisto kar nas še bremeni in ustavlja, pred dosego svojih ciljev. Ker se začnejo dnevi po zimskem solsticiju daljšati, je ta čas primeren za manifestacijo svojih želja.
Ves čas ustvarjamo svoje življenje. Velikokrat iz tistega nezavednega dela sebe. Zakaj si ne bi tokrat zavestno ustvarili takšnega življenja, kot si želimo?
Na zvočni meditaciji se bomo v prvem delu poslovili od vseh bremen in ovir, ki nam onemogočajo, da objamemo svoje želje in cilje. V drugem delu, bomo naredili manifestacijo svojih želja. To pomeni, da bomo zavestno poslali klic po izpolnitvi svojih želja..
Na dogodku boste prejeli osebno kanalizirano sporočilo, ki je za vas v tem trenutku pomembno.
Vabim vas, da se na meditacijo pripravite že prej. Vzemite si nekaj časa v tišini in na list papirja najprej napišite vse tisto kar bi želeli izpustiti iz svojega življenja. Občutki ob tem naj bodo ljubeči, saj vse to kar želite izpustiti, Vas je učilo ljubezni. Z mirom v srcu se ponovno soočite s strahovi in bolečino. V srcu se od tega poslovite.
Nato vzemite drugi list papirja in nanj napišite vse kar bi želeli doseči v novem obdobju. Želje ali cilji naj bodo napisani v prvi osebi in v sedanjiku.
Primer: Sem zdrava, sem plesalka, sem vodja trgovine,...itd
Imam hišo ob morju, imam posluh, imam avto,...itd
Tudi ta seznam začutite v srcu.
S seboj imejte ležalko, dekico, pouštrček in flaško vode.
Obvezne so prijave, ker je število mest omejeno.
Prijavite se na:
sandra.majcen@gmail.com ai 041 784 613
Vaš prispevek: 20 eur na osebo
Manifestacijo lahko naredite tudi na daljavo. Na ta dan vam pošljem posnetek in ga poslušate kadar želite v dnevu. Zraven, pošljem še sporočilo duše.


Objem, Sandra 

ORGANIZATOR

Sandra Majcen, intuitivna učiteljica duhovne in osebnostne rasti, Vas vabi v Studio Sandra, kjer si lahko z različnimi tehnikami, izboljšate kakovost svojega življenja.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...