18
februar

Zvočno uglaševanje telesa s terapevtskimi zvočili in petjem

Organizira: Alja Petric
Kdaj: 18. februarja ob 20:00 do
18. februarja 2024 ob 21:30
Kje:
Prispevek:20€
Organizira:Alja Petric
Kontakt:alja.petric@gmail.com /// 031604340

108 ogledov

Vabljeni v izkustvo Skupinskega Zvočnega Uglaševanja, ki je lepa priložnost, da se z lastno namero uglasimo v energije spuščanja, čiščenja ter razkroja in se prepustimo zvoku, da počasi prodira skozi mnogotere plasti našega organizma in nam odpira vrata do lastnih uvidov iz globin.

Izpostavljenost zdravilnim zvočnim vibracijam omogoča postopno spuščanje mentalnega in fizičnega ovoja, rahljanje energijskega telesa in tako celostno podporo pri doseganju globinske sprostitve.

Za udeležbo so obvezne prijave.

Februar - mesec očiščenja

Mesec februar je dobil imenovali  po rimskem prazniku očiščenja "febre", saj je bil v tistem obdobju zadnji mesec v letu in pred novim letom se je bilo potrebno obredno "očistiti". Zvočnemu uglaševanju bi pravzaprav lahko rekli "zvočno čiščenje". Vibracije zvoka namreč v našem telesu sprožijo številne transformativne procese: razstrupljanje & regeneracija celic, umiritev reaktivnih delov energijskega telesa, upočasnitev miselnih tenzij in možganskega valovanja.

In sprašujem se ali res moramo čakati konec koledarskega leta, da pričnemo z novoletnimi zaobljubami kot so "več se bom negoval-la, več bom počival-la, bolj si bom zvest-a...? Saj vendarle vsak mesec predstavlja nov cikel, vsak dan, vsak trenutek, vsak vdih, je nov začetek in hkrati nova preobrazba. 

Večkrat si privoščimo blagodejne trenutke in negovanje sebe, bolj smo uglašeni vase. Posledično lažje zaznavamo resonance s katerimi nismo uglašeni in naše dojemanje situacij v življenju počasi postaja bolj harmonično.

Stari slovenci so ta mesec imenovali svečan, po "zimskem lesketanju mnogih sveč", ledenih in ognjenih.

Zima je edini letni čas, ko smo lahko v zelo kratkem času priča popolni zaledenelosti in takoj zatem mehkobnemu raztapljanju, ki se zgodi ko se prepustimo vročini notranjih ognjišč in prostorov.
Oboje, zaledenelost in ognjenost, v zelo kratkem času privedeta do "umiranja" oz. do "popolne fizične transformacije". 
Očiščenja. 

Februarsko zvočno uglaševanje bo namenjeno "transformaciji - umiranju - čiščenju"

Vabim vas v naš dragocen "zvočno - očiščevalni prostor" z vašimi individualnimi resonancami in namerami.

TERMIN: Nedelja, 18. februar 2024
URA: 20:00 - 21:30 (začnemo točno, pridite cca. 10 min pred pričetkom)
LOKACIJA: Dvorana Val, Dolenjska cesta 361, Lavrica
CENA: 20€
PRIJAVE: alja.petric@gmail.com 
KAJ POTREBUJEŠ: Udobna oblačila, vzglavnik, odejo, stekleničko vode. (vzglavniki, udobne podloge in pregrinjala so na voljo tudi v studiu)

Med Zvočnim uglaševanjem, se ustvari posebno frekvenčno polje namenjeno posamezniku, da se sprosti in uglasi ob podpori terapevtskih glasbil in petja. Ljudje smo dnevno izpostavljeni raznovrstnim dražljajem: zvočnim frekvencam, elektromagnetnemu sevanju in notranjim neslišnim zvokom emocionalnega ter mentalnega telesa (frekvenca čustev in misli). Vsi dražljaji se kopičijo v nas in dražijo našo osnovno vibracijo, kar posledično vpliva na počutje, imunski sistem in skupek vsega - na kakovost našega življenja. 

Zvoki gonga, bobna, himalajskih in kristalnih posod, flavt, zvončkov, glasu,... ter drugih glasbil, ki se uporabljajo med tretmajem, je zelo blizu zvočnemu valovanju narave in naše telo se začne samodejno uglaševati z njimi.

Posebna značilnost glasbil je tudi ta, da upočasnijo naše možgansko valovanje (alfa, theta, delta), kar vodi do stanja zelo globoke sproščenosti, v katerih se samodejno aktivirajo procesi celične regeneracije, razstrupljanja in zdravljenje organizma. Med tretmajem se ob povezavi skupine ustvari zelo močan energijski prostor, ki odpira možnosti poglobljene zaznave in transformacije posameznika na različnih nivojih. 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Alja Petric je pevka, ki je svoje življenje usmerila v raziskovanje glasbene umetnosti, glasovno-zvočnih frekvenc in njihovega vpliva na človeka.

Nalagam...