AMANI
Tempelj miru in duha

AMANI, Patricija Derstvenšek s.p. " Tempelj miru in duha"

ŠTIHOVA ULICA 13
1000 Ljubljana

1 zahval     280 ogledov

DOBRODOŠLI V NAŠEM " TEMPLJU MIRU IN DUHA" AMANI!

S ponosom, TI predstavljam novorojeno vizijo podjetja Amani, Patricija Derstvenšek s.p., ki je zaživela z dnem, 1.9.2022! 

Ne ustraši se, saj svoje izkušnje kanaliziranja sporočil (vedeževanja) si pridobivam že več kot 26.let! A danes sem tu pred teboj z razlogom, da ti na kratko predstavim tudi ostali del mojega dela..

Sem energijski terapevt, Reiki terapevt, ki je neprestanoma v pridobivanju svojega znanja, ki ga z veseljem podelim s takimi, kot si ti. Posledično s srcem in dušo naredim terapije, z namero pošiljanja prave in zdravilne energije, ki jo nivoji tvojega telesa potrebujejo. Jasno, ker je dandanšnji vsakdanjik lahko zelo obremenilen za posameznika, opravljam storitev tudi na daljavo in odzivi so odlični. Tretmaji in terapije primerne za ODRASLE in OTROKE!

! NOVO V PONUDBI !

Z decembrom 2022, smo našo ponudbo storitev obogatili tudi s kristaloterapijami! Več o sami ponudbi, pa si poglejte z letom 2023, na www.amani.si!

Delujem v Novem mestu, če tudi obiskujem drugo lokacijo v Ljubljani. Pa pustiva to za najin individualni pogovor, kajne? Ne pozabi, tudi tvoji hišni ljubljenček je povabljen, a trenutno se izvaja tretmaje samo na psih osebno. Ostalo lahko na daljavO, s pomočjo slike! 

Trenutno je moja ponudba izdelkov res še v fazi širjena, a vendar....  Lahko ponudim ti že svoje izdelke:"Podstavke s Reiki simboli Amani", z namenom vsakodnevnega opominjanja, da ne pozabiš nase ter vsega ostalega, kar nam posamezni simbol ponuja. Kaj ni zanimivo? Da, tudi raba samo 3. KRISTALOV, SAMO 4-5 ESENC ETERNČNIH OLJ KOT V KOZMETIKI, PARFUMINIZIRANE ESENCE, ROČNA DELA, PRIMERNA ZA DARILO IN ŠE VELIKO VEČ SE TI PRIPRAVLJA....

Na koncu, pa se želim pohvaliti tudi z 1.mesečnim programom, kjer so vključena 5x srečanja po cca 45-60 min, mešanica coachinga, reiki tretmaja, readinga, meditranja in vsega preostalega, kar se pokaže kot potreba iz tvoje strani... Si predstavljaš? In to vse OD DOMA?

Proti koncu predstavitve, pa naj ne pozabim,da pripravljam tudi srečanja, delavnice, posebno pa meditacije, ki so usmerjene tudi za dušice nad +60.let... Tudi oni si zaslužijo, da jesen življenja je za njih raznobarvna...

Vabim te in dovoli mi, da ti lahko pokažem naše barve energij " Templja miru in duha", ki pripravlja zate tudi turistične aranžmaje v prihodnosti, kjer si boš lahko blizu ali od doma privoščila oddih, moja draga dušica... IN JA, PRI NAS NE NADOMEŠČAMO URADNE MEDICINE ALI DIAGNOSTICIRAMO, a sprejemamo dušice, ki bi se rade ozdravile tudi na drugih nivojih svojega telesa..

Hvala, ker si prebrala do konca, zdaj vem, da si izvedela o meni toliko, da lahko pričakujem tvoj kontakt..

 

Hvala,

 Amani, "Tempelj miru in duha"

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  AMANI, Patricija Derstvenšek s.p. " Tempelj miru in duha"

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...