Avocado center
center dobrih življenjskih praks

Avocado center, Aleksandra Perpar, s.p.

Pavšičeva 22
1370 Logatec

0 zahval     142 ogledov

V Avocadu je pestro vsak dan v tedni, vse dni v letu. Poleg rednih vadb joge, otroške joge, meditacij, Qigonga in gibalnih uric za dojenčke in kobacače, ponujamo tudi različne plesne delavnice, predstavitvene delavnice (Access Bars, Free Style učenje,...), predavanja in seminarje.

Rdeča nit vseh naših rednih in občasnih dogodkov je dvig kakovosti bivanja. Pomembna nam je skrb za okolje, skrb za sočloveka in dvig zavesti celotnega človeštva. 

Avocado center je novozgrajen objekt, ki je nastal z veliko ljubezni in občutkom za podrobnosti. Sredi velike dvorane je največji orgonit na svetu, vsebuje kristale in poldrage kamne, ki podpirajo vseh sedem čaker. V njem je vdelani tudi ametist (kamen spiritualnosti), črni turmalin (kristal zaščite) in kamena strela (kristal zdravljenja). Pod temelji objekta je nasutih 33 ton kremena, ki je znan po tem, da prečiščuje energije na vseh nivojih. 

Senzibilna bitja ta prostor nemudoma začutijo kot podpornega. V njem se zelo dobro počutijo vsi vadeči in v njem se počutimo varne pri raziskovanju svojih globin. 

Gostujoči predavatelji in učitelji imajo možnost tudi najeti čudovito urejeni apartma z veliko teraso Grezdece, kjer lahko bivajo v času predajanja svojega znanja v Avocado centru. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Avocado center, Aleksandra Perpar, s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...