Center Pandora
terapevtsko svetovanje, pomoč in podpora v starševstvu, nosečnosti in ob izzivih neplodnosti

Center Pandora, terapevtsko svetovanje, pomoč in podpora v starševstvu, nosečnosti in ob izzivih neplodnosti

2000 Maribor

0 zahval     177 ogledov

Terapija in svetovanje je lahko koristno pri premagovanju različnih stisk in težav. Namenjena je vsem, ki si želijo osebnostno rasti in si izboljšati kvaliteto življenja.

Nekaj raznolikih težav, pri katerih smo vam v pomoč:

Težave ob ločitvi, odvisnosti, (ne)plodnosti, stres, izgorelost, depresija, strahovi, žalost, brezvoljnost, ravnodušnost, jeza, osamljenost, motnje hranjenja, težave v medosebnih odnosih, začetno obdobje materinstva, stiske v nosečnosti in druge.

Cilj (psiho)terapije je izboljšanje kvalitete klientovega življenja, vse psihoterapevtske smeri pa stremijo k istemu cilju. S procesom psihoterapije pričnemo bolje spoznavati in razumeti sebe. Odnos je tisti, ki zdravi in postane nov model za vzpostavljanje kvalitetnejših odnosov zunaj terapevtskega prostora, ki je varen, sočuten, neobsojajoč, iskren in vreden zaupanja.

Ponudba storitev:

  • Terapevtsko svetovanje 
  • Psihoterapija
  • Delavnice:
  1. Nudimo tudi delavnice na temo stres in izgorelost
  2. različna predavanja (nasilje, motnje hranjena, neplodnost in druge po dogovoru).
  3. in team buildinge za različne skupine ali podjetja. 
  • Skupine:
  1. Skupina za mamice na porodniški, je namenjena začetnemu spoznavanju in sprejemanju sebe v novi vlogi skozi vse stiske, vtise in doživetja ob dojenčku. 
  2. Skupina za nosečnice, poglablja stik z novim življenjem in našo ženskostjo. Nabiramo notranjo moč za naše sočutno materinstvo.
  3. Skupina za podporo ob prekinitvi partnerske veze. Razhod je velika prelomnica v življenju, ki rani, lahko pa tudi obogati.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Center Pandora, terapevtsko svetovanje, pomoč in podpora v starševstvu, nosečnosti in ob izzivih neplodnosti

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...