Holistic center Salvix
zeliščna ordinacija in apoteka

Salvix Holistic center

Tavčarjeva 13
1000 Ljubljana

2 zahval     712 ogledov

... zdravje je naravno stanje, h kateremu težita um in telo... in bolezen je simptom, ki nas opomni, da smo izven ravnovesja naravnega v nas...

Holistic center Salvix deluje v duhu »Salvie« - simbola, ki skozi stoletja predstavlja, nosi in združuje tisočletna znanja človeštva od pradavnine pa vse do današnjih dni, z namenom povečati kvaliteto zdravja in življenja današnjega človeka s pomočjo zdravilnih rastlin, starodavnih jogijskih vedenj in različnih psihoterapevtskih dognanj in tehnik novejše dobe.

Vsak človeški organizem in um v njem je svojstven, edinstven, samosvoj in taka naj bi bila tudi terapija: individualna, svojstvena, prilagojena potrebam vsakega posameznika – in to je naše osnovno vodilo.

Tako pristopamo k vsakemu posamezniku v duhu »Salvie« -  individualno in celostno, zavedajoč se, da se mora zdravljenje, kjerkoli je to potrebno, dogoditi na nivoju vzroka in ne samo kot blažitev motečih simptomov. Tako poleg osnovnih posvetovanj, terapevtskih tretmajev in priporočil glede naravnih metod za izboljšanje splošne kakovosti zdravja in življenja, velik poudarek posvečamo tudi preventivi – preprečevanju motenj, ki se kasneje lahko manifestirajo v obliki različnih bolezni.

Mi smo tu za vas, da vas na tej poti sprememb podpiramo, svetujemo in spremljamo, ter da vam pot k zastavljenemu cilju z znanjem, ki ga premoremo in ga vseskozi dopolnjujemo, čim bolj olajšamo in skrajšamo.                                           

 

                                                                                                   Ekipa Salvixa

         

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Salvix Holistic center

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...