Mohanji Slovenija
učenja duhovnega učitelja Mohanjija

Mohanji Slovenija

2233 Sv. Ana v Slovenskih goricah

0 zahval     108 ogledov

Mohanji živi za ta svet. Trdno je prepričan, da je humanost najprimernejša religija za ljudi. Njegova ljubezen doseže vsa bitja na zemlji, medtem ko v mislih, besedah ​​in dejanjih hodi po poti ahimse (nenasilja). Sam trdi: "Pravo bogastvo izhaja iz tega, kar dajemo Zemlji, ne iz tega, kar vzamemo iz nje".
Mohanji se izogiba pojmom in okvirjem, ki bi ga definirali. Sebe vidi kot prijatelja sveta - najsi bo to opolnomočenje revnih in nemočnih, usmerjanje tistih, ki stremijo k osebnem in duhovnem razvoju ter skrb za vsa bitja in okolje v splošnem.
Osvoboditev je temelj Mohanjijevih naukov. Trdi, da se duhovnost izraža v zavedanju, s katerim živimo in doživljamo svoje vsakdanje življenje. Sam živi in predstavlja “Pot brezpotja”, kjer je spontanost in tok vse, kar obstaja; biti popolnoma to, kar si! Kot temelj in steber uravnoteženega humanega bivanja poudarja čistost, vero, brezpogojno ljubezen in nesebično služenje bitjem vseh vrst.
Mohanji je ustanovitelj različnih dobrodelnih in neprofitnih organizacij, ki delujejo kot platforma za izražanje dobrote in sočutja z nesebičnimi dejanji, ki družbi dodajajo vrednost. Med njimi so Mohanji fundacija, Dobrodelna fundacija Ammucare, ACT fundacija, Himalajska šola tradicionalne joge, Svetovna zveza zavesti in Klub zgodnjih ptic. Danes so te institucije registrirane v približno 15 državah, Mohanjiju pa ljudje sledijo v več kot 80 državah.
Mohanji potuje širom sveta in od številnih narodov ter institucij prejema priznanja in odobravanja za svoje neumorno služenje človeštvu.


Želite izvedeti več?

https://www.facebook.com/mohanjislovenija

https://mohanjislovenija.wordpress.com/
https://www.instagram.com/mohanjislovenija/

 

www.mohanji.org
www.facebook.com/mohanjiofficial
www.instagram.com/mohanjiofficial
https://www.facebook.com/MohanjiOfficial
www.twitter.com/mohanjiofficial
www.mohanji.podbean.com
https://brahmarishimohanji.wordpress.com/
www.qawithmohanji.wordpress.com
https://mohanjichronicles.wordpress.com
https://www.speakingtree.in/mohanji

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Mohanji Slovenija

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...