Nakira center
center popolnega doživetja čutov telesa in duha

Nakira center. Edinstveni center katerega lahko doživljate z vsemi svoji čuti: vonjem, vidom, dotikom in sluhom. Naš holističen pristop zajema tako fizične sprostitve vašega telesa in izboljšanje počutja kot tudi refleksne masaže in energetske podpore pr

Pipanova pot 30
1000 Ljubljana

0 zahval     130 ogledov

»Nikoli ni prepozno za nov začetek v vašem življenju.«

Joyce Meyer

Smo edinstveni center v Sloveniji, kjer vam ponujamo popolno doživetje vaših čutov telesa in duha znotraj naših dejavnosti, kjer vam nudimo različne pristope k ohranjanju tako telesnega kot psihičnega zdravja. Naš holističen pristop zajema tako fizične sprostitve vašega telesa in izboljšanje počutja kot tudi refleksne masaže in energetske podpore pri zdravljenju vašega telesa in duha.
V procesu rasti sem prepoznala v sebi kdo sem, odkrila moje darove ter namero pomagati ljudem v stiski skozi različne načine (life coaching, masaže, meditacije, pogovori, itd). Nisem guru. Sem mentor, terapevt, zdravilka in iskalka resnice, ki želim pomagati dvigovati zavest z učenjem in bivanjem v trenutku tukaj in zdaj.

 Vsi se zavedamo, da je življenje na planetu Zemlja odraz učenja skozi odnose in izkušnje, ki nas oplemenitijo, da postanemo najboljša verzija samega sebe. V sebi prepoznavamo da smo vsi del enosti, multidimenzionalna božanska bitja, ki se vračamo nazaj k svojemu obstoju, nazaj k viru božanske prisotnosti, ki nas vabi da ustvarjamo vse tisto, kar v naših srcih prižiga strast in brezpogojno ljubezen. 

Ob tem s soustvarjalci prirejamo številne delavnice, tečaje, večere s specifično tematiko, vodene meditacije, skupine za samopomoč, kanaliziranja,… ki so namenjene vsem starostnim skupinam, z namenom širjenja našega znanja vsem, ki iščejo odgovore na vprašanja kdo sem in kako sam sebi pomagati pri odkrivanju notranje moči, prevzemanju odgovornosti za svoje življenje, spodbuditi procese samozdravljenja, da presežemo dualnost, strahove, prepoznamo in osvetlimo prepričanja in stare vzorce vedenj, ki jih želimo spremeniti, da kultiviramo naš ego in se odločimo stopiti na pot prebujanja in življenja kot ga čutimo v srcu.

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Nakira center. Edinstveni center katerega lahko doživljate z vsemi svoji čuti: vonjem, vidom, dotikom in sluhom. Naš holističen pristop zajema tako fizične sprostitve vašega telesa in izboljšanje počutja kot tudi refleksne masaže in energetske podpore pr

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...