NLP inštitut
nevrolingvistično programiranje, izobraževanja in coachingi

3 zahval     526 ogledov

Najkakovostnejši NLP programi

Osnovna dejavnost NLP inštituta so NLP izobraževanja, ki po kakovosti, obsegu in času trajanja ne samo dosegajo mednarodne standarde, ampak jih s konstantnim nadgrajevanjem in oblikovanjem v sodobne treninge, močno presegajo.

Treningi NLP inštituta temeljijo na najnovejših spoznanjih s področja psihologije in nevrologije, ter hkrati vključujejo najnovejše NLP tehnike in pristope. Znanstveni pristop in inovativen razvoj novih NLP tehnik so ključni razlogi za to, da se danes programi NLP inštituta uvrščajo med nekaj najbolj cenjenih v Evropi. Eden od teh je danes najnaprednejši NLP program “NLP praktik z nevrologijo”, ki ga izvajamo edini v Sloveniji.

Novi treningi

NLP inštitut edini v Sloveniji ponuja vrsto novih programov, ki so nadgradnja klasičnih NLP programov: Creativefocus®, sistemske postavitve po sistemu Virginie Satir, New Code NLP treninge ... ki so dragocen vir za doseganje poslovnih in osebnih ciljev.

Skupnost NLP inštituta

Za udeležence naših treningov organiziramo vrsto srečanj, na katerih imajo priložnost nadgrajevati svoje NLP veščine, konstantno delati na doseganju svojih življenjskih in poslovnih ciljev ter hkrati biti del izjemno pozitivno naravnane skupine ljudi. Vsakoletna konferenca NLP inštituta s čez 400 udeleženci, piknik NLP inštituta s čez 150 udeleženci z vrhunskimi predavatelji in zabavo ter 4 alumni srečanja na leto zagotavljajo, da imajo udeleženci naših treningov močno podporo pri zastavljanju sprememb v svojem življenju.

Največji NLP center v Sloveniji

NLP inštitut je vodilni ponudnik NLP usposabljanj v Sloveniji. V 15 letih izvajanja mednarodno certificiranih NLP programov smo se razvili v največji NLP center v Sloveniji.
 

Vljudno vabljeni na naše treninge!

Ekipa NLP inštituta

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  NLP inštitut

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...