Ordinacija Dr. Li Furu in Dr. Li Kejun
dr. kitajske tradicionalne medicine

Li Kejun s.p.

Cesta 1. maja 51
4000 Kranj

Ptujska ulica 19, Ljubljana

031/851 001

info@lifuru.net

www.lifuru.net

www.facebook.com/Dr-...

2 zahval     10358 ogledov

Dr. Li Furu je študiral tradicionalno kitajsko medicino na Univerzi za kitajsko tradicionalno medicino v Tianjinu na Kitajskem. Univerza, ki je obenem tudi bolnica, je bila ena izmed prvih univerz tradicionalne kitajske medicine na Kitajskem in tudi danes ena izmed uglednejših bolnic ter fakultet. Dr. Li je imel neizmerno srečo, da je bil njegov učitelj oz. mojster eden izmed najboljših doktorjev specialistov za tuina masažo in osteopatijo na Kitajskem. Dr Li se je po 6 letnem študiju ob njem izpopolnjeval še 4 leta. Šele potem je lahko samostojno opravljal delo. Po uspešno končanem študiju je 20 let delal in predaval na tej fakulteti, ki je obenem tudi bolnica.

Leta 1990 je bil dr. Li, kot eden izmed 13 vrhunskih strokovnjakov tradicionalne kitajske medicine, v sklopu meddržavnega sodelovanja povabljen v takratno Jugoslavijo. Eno leto je gostoval v bolnicah bivše skupne republike. Pri nas mu je bilo všeč, zato se je leta 1993 vrnil. V Sloveniji je leta 1997 začel s svojo ordinacijo.

»Masažo, ki jo nudim, ni v prvi vrsti namenjena relaksaciji, ampak bolj odpravljanu težav« svoje delo opisuje dr. Li Furu.

V jeseni 2018 se je ordinaciji pridružil dr. Li Kejuni (29.12.1961), ki ravno tako prihaja iz iste fakultete in je bil eden izmed njegovih najboljših učencev. Na Kitajskem je izvajal tuina masažo, akupunkturo, ventuzno tehniko, moxanje, itd in predaval več kot 20 let, zdaj pa svoje bogato znanje deli pacientom. Je zelo komunikativen in svojim pacientom rad deli nasvete in pokaže kakšno vajo.

Doktorja uspešno odpravljata:

  • težave s hrbtenico, križem
  • revmo,
  • vnetje sklepov,
  • išias,
  • glavobole in migrene,
  • vnetja živcev,
  • nespečnost,
  • depresijo,
  • športne poškodbe in še veliko več.

V Kranju ju lahko najdete vsak ponedeljek, sredo in petek od 10. do 18 ure, v Ljubljani za Bežigradom se nahajata torke in četrtke ravno tako od 10. do 18. ure. Za terapije se lahko naročite po telefonu. V Ljubljani v istih prostorih v okviru Higeje sodelujeta kot gostujoča predavatelja na izobraževalnih tečajih.

Marsikateri pacient pravi, da imata zlate roke. Če se želite prepričati na lastne oči ju obiščite, če pa terapije niso za vas, pa lahko vaše najbližje razveselite z darilnimi boni, ki jih lahko dobite v naši ordinaciji.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Li Kejun s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...