Dušanka Mravlja
intuitivno svetovanje, svetovanje za pare

Osebno svetovanje - Dušanka Mravlja

Skapinova 9
1000 Ljubljana

0 zahval     11 ogledov

Če želite poskrbeti za ohranitev ali izboljšanje fizičnega in duševnega počutja - tako vašega kot ostalih vaših družinskih članov in živalskih ljubljencev -, če želite ohraniti ali izboljšati vaš mladostni videz in počutje, vam lahko pomagam: z osebnim svetovanjem; z metodo Tesla metamorfoza zdravja; ali pa s kombinacijo obeh načinov.

Z osebnim svetovanjem vam lahko pomagam, če ste se znašli v obdobju osebnih kriz ali velikih sprememb v življenju, če se počutite, da vas določene navade in prepričanja omejujejo, da vas obdajata dolgočasje in nezadovoljstvo ali da ste obtičali na točki brez izhoda; pomagam vam lahko poiskati vašo lastno edinstveno pot v življenju. 

Svetovanje temelji predvsem na (psiho)terapevtski transakcijski analizi (TA), iz katere se v obdobju 2023/24 izobražujem četrto leto (certifikat "TA praktik" sem prejela po zaključenem drugem letu izobraževanja). Na vašo željo lahko uporabim tudi tehniko (samo)hipnoze (iz te sem opravila več osnovnih tečajev). Navdušeno spremljam tudi delo Marise Peer, avtorice metode RTT® (Rapid Transformational Therapy; https://rtt.com/author-marisa-peer/ z dne 20. 11. 2023).

Navdušena sem tudi nad Tesla metamorfozo zdravja, saj je enostavna, koristna in učinkovita metoda tako za ljudi kot za živali ter zaokrožuje in povezuje vse oblike, ki sem jih spoznala do sedaj.

"Naša prepričanja nadzorujejo naša telesa, naše ume in s tem naša življenja..." (vir https://www.goodreads.com/author/quotes/52035.Bruce_H_Lipton z dne 21. 11. 2023). 

Skupaj lahko poiščeva prepričanja in navade, ki vam bodo omogočila lažjo in hitrejšo pot do sreče, zdravja in obilja dobrega. Vabljeni, da stopite korak bližje k boljšemu jutri.

Spletna stran: https://osebno-svetovanje-dusanka-mravlja.webador.com/

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Osebno svetovanje - Dušanka Mravlja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...