Vesna Jogan
pobarvaj si življenje

VESNA- Vesna Jogan s.p.

6210 Sežana

28861 zahval     1438 ogledov

Vesna Jogan je že več kot desetletje ljubiteljska slikarka, ki poleg različnih podjetniških izzivov vsaj 20 let nadgrajuje svoje delo na področju osebnega razvoja z različnimi tehnikami, literaturo in delavnicami od Bachovih esenc, EFT tehnike, theta healinga, Šole čustvene inteligence, NLP…

V združitvi doseženega znanja in razvoja s kreativno platjo ustvarjalke je nastala pobarvanka za odrasle, ki nam na željo nudi intenzivno delo na sebi.

Pobarvanka za odrasle: Pobarvaj si življenje

Pobarvaj si življenje je pobarvanka za odrasle z afirmacijami avtorice Vesne Jogan. Namenjena je sprostitvi, zabavi, ustvarjanju, meditaciji in kreativnosti. Sestavljena je iz 21 pobarvank, 21 afirmacij za 21 dni dela na sebi za dušo, um in telo.

V kolikor bi želeli svojo podzavest pozitivno naravnati je pobarvanka pravo orodje. Pobarvankam in njihovim afirmacijam sledite 21 dni v zaporedju kot si sledijo. Vsak dan izbrano afirmacijo, ki se nanaša na pobarvanko pobarvate in  ponavljajte večkrat na dan, lahko si jo tudi zapisujete. Zaradi ciklov dela na sebi so pobarvanke v določenem zaporedju saj se nam od začetnega navdušenja po nekaj dneh oglasi ego, ki ni prav navdušen z našim početjem in ga moramo z določeno afirmacijo premagati in nadaljevati z delom, po nekaj dneh imamo spet nekaj omahovanja in na koncu z vstrajnostjo dosežemo neverjetno blaženost in zadovoljstvo sami s sabo.

Za vse, ki bi pobarvanko želeli samo za sprostitev in zabavo, pa jo primete v roke kadar se vam zahoče in se prepustite navdihu z izbiro pobarvanke in afirmacije, ki jo najbolj potrebujete tisti trenutek.

Aktivna meditacija z barvanjem in sproščanjem je primerna tako za  mlajše kot starejše, študente in podjetnike. Delavnice organiziram na željo tudi  pri vas v podjetjih, šolah in drugih organizacijah.

Veselim se sodelovanja z vami!

Vesna

POBARVAJ SI ŽIVLJENJE  v svoje barve in zaživi kot si želiš!

Pobarvaj si življenje!

Pobarvaj si življenje!

21 inspiracij   28858 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Zmagoslav
  komentiral 2 leto nazaj
dober občutek brati tvoje stavke in čutiti toplino v srcu telesu........
svoboda dihanja
ok gremo naprej do neskončnosti in zopet nazaj v neskončnost bivanja našega duha,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wau lepo mi je..................

Pošlji sporočilo  |  VESNA- Vesna Jogan s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...