Rajko Jerama
poučevanje meditacije, joge, sanskrta, osebno svetovanje, predavanja, literatura

Poučevanje meditacije, joge, sanskrta, osebno svetovanje, predavanja, literatura

Planina 29
4000 Kranj

1 zahval     546 ogledov

Izkušen učitelj je vedno zgled učinkovitosti tega, kar poučuje.

Široko polje starodavnega Vedskega znanja obujam že četrt stoletja (a ne gre zanemariti preteklih utelešenj) , meditacijo in jogo pa sem začel strokovno poučevati na prelomu tega tisočletja.

Predhodno so leta poučevanja na srednji šoli šla vštric s prevajalskim in pisateljskim delom, vseskozi pa sem ohranjal stik s svojim duhovnim učiteljem oziroma Mojstrom modrosti.

Že kot izkušen učitelj sem nastopil triletno obdobje delovanja v mirovnih in izobraževalnih projektih na mednarodni ravni, zlasti na svoji matični, evropski, celini. Vmes je vedno našel čas za duhovno bogata potovanja  v Indijo, ki je v smislu iskanja širine zavedanja in odstiranja novih obzorij zelo specifičen prostor. Tako sem spoznal tako evropsko kot tudi orientalsko kulturo. Z učenjem sanskrta in hindujščine dokazujem,  da mislim resno. Tako se nisem ustrašil niti zahtevnega dela prevajanja Vedske literature, kar je bilo kasneje tudi objavljeno za znanja že(l)jne bralce, seveda z izjemo nekaterih skrivnih izsekov, do katerih vodi le dovolj razvita lastna zavest duhovnega iskalca. Medalje se vedno podeli, ko je zmagovalec že znan.

Skozi moje večplastno delovanje združujem v sebi tak potencial, ki mi omogoča, da svoje učence, ki jih naučim meditirati (in ostale veščine) hitro popeljem mimo vseh ovir in pasti do samega cilja – obvladanje svojega uma, razcveta srca in značaja ter pronicljivega razuma. Skratka, dokler niste usposobljeni za svojo samostojno nadaljnjo pot, sem tu, nato pa boste VI tukaj za druge. HVALA

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Poučevanje meditacije, joge, sanskrta, osebno svetovanje, predavanja, literatura

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...